Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebeğini Kaybediyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebeğini Kaybediyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 94. yeni bölümüyle 29 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Demir’in Fekeli’yi vurduğu haberi Züleyha’nın kulağına gelir. Fekeli ile Demir’in, Fikret’in ortaya çıkması için oyun oynadıkları anlaşılır. Fikret, ortaya çıkar. Züleyha, hamile olduğunu öğrenip doktora gitmek için yola çıkar. Ancak yolda kaza yapar. Ümit, kazayı görüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Züleyha, bebeğini kaybediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Bebeğini Kaybediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, hastaneye yetiştiriliyor. Demir, Züleyha’nın iyi olduğunu ancak bebeği kaybettiklerini öğreniyor. Kazaya neden olanın Fikret olduğunu düşünüyor. Ümit, Sevda’ya bir mektup veriyor. Eğer kendisiyle mutlu bir hayat istiyorsa, yapması gerekenleri yazdığını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1385985721253744641

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 93. BÖLÜM ÖZETİ!

Tüm Çukurova, Demir’in Fekeli’yi vurup kaçtığını konuşur. Bunu duyan Züleyha, hastaneye koşar. Ümit de, duydukları karşısında şok olur. Züleyha, eve gidip ondan haber bekler. Demir, Züleyha’yı arayıp kendisinin de Fekeli’nin de iyi olduğunu söyler.

Fekeli ile Demir, Fikret’in ortaya çıkması için aralarında anlaşıp numaradan böyle bir oyun oynarlar. Durumu öğrenen Züleyha, rahat bir nefes alır. Fikret, Ümit’den amcasının vurulduğunu öğrenip eve koşar. Onu, canlı kanlı karşısında görünce çok şaşırır. Fekeli, Fikret’e artık kendisine gelip bu davayı bırakmasını ister.

Fikret, düşünmek için gider. Fadik ile Raşit, gidip gizlice nikah kıyar. Çiftliğe gelip Züleyha’ya durumu açıklarlar. Züleyha, onların düğünsüz evlenmelerine gönlü razı gelmez ve onları bir düğün organize eder. Düğün sırasında bir kadın kucağında çocukla gelip Raşıt’in kocası olduğunu söyler.

Raşit, itiraz edemez. Demir, Raşit’i tekme tokat çiftlikten kovar. Fadik, ikinci kez gelinlikle kala kalır. Züleyha, hamile olduğunu anlar ve durumu Şermin’le paylaşır. Şermin gidip Demir’e, üçüncü kez baba olacağının müjdesini verir. Demir, sevincinden havalara uçar.

Ümit, Demir’i aramaya devam eder. Demir, ondan kendisini bir daha rahatsız etmemesini ister. Sevda, Ümit’e onu kendisinden zorla kopardıklarını halasını arayıp ona ispatlar. Ümit, annesine sarılıp ağlar. Sevda, bu durumu Demir’e anlatamaz. İçine kapanıp ne yapacağını düşünür.

Züleyha, doktora gitmek için yola çıkar. Ümit de, Müjgan’dan Züleyha’nın hamile olduğunu öğrenip her şeyi ona itiraf etmek için yola çıkar. Züleyha, yolda kaza yapar. Ümit onu, yaralı bir şekilde görür. Ama, dönüp gider.

 Bir Zamanlar Çukurova 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Züleyha’yı Ölüme Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler