Ana SayfaDizilerMasumiyet 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Ilgaz Ailesinin Oyunlarını Bozuyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Ilgaz Ailesinin Oyunlarını Bozuyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Masumiyet, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ela’nın heyet raporu çıkıyor. Onun akıl sağlığı yerinde olmadığı ortaya çıkınca Hale tutuşuyor. Harun, kendisiyle Bahar’ın görüntülerinin aslını bulup Hale’ye dava açıyor. İsmail, çıkan haberlerden sonra Hale’yi boşamak istiyor. Hale’nin eline İsmail’i bitirecek bir koz geçiyor. Harun, Ilgaz ailesinin kendisine oynadığı oyunları bozuyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Harun Ilgaz Ailesinin Oyunlarını Bozuyor!

Masumiyet 10. bölüm 1. fragmanında; Ela, İlker’in yanına gidiyor. Ona, İrem’le kendisi yüzünden boşanmamasını istiyor. İlker, İrem’e her şeyin bittiğini söylüyor. Harun, Timur’un kasasında olan paraları alıp İsmail’in önüne koyuyor. Timur’a, verdiği rüşvetin iadesini yaptığını söylüyor. İsmail, sinir krizleri geçiriyor.

İşte Masumiyet 10. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İsmail, o gece orada olduğunu ve her şeyi gördüğünü ağzından kaçırıyor. Hale, bunun peşine düşüp İsmail’in o gün ve o saatler arasında nerede olduğunu araştırmaya başlıyor. İsmail, İlker’in yerine Amerika’da bulunan damadını getiriyor ve oğlunun odasını ona veriyor.

Ela, heyete giriyor ve heyet onun akıl sağlığı yerinde olmadığı raporunu veriyor. Durum böyle olunca, onun İlker hakkında mahkemede verdiği tüm ifadeler geçersiz oluyor. İlker, hemen Ela’yı arayıp onunla görüşmek istediğini söylüyor.

Harun, kendisi hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve Bahar’ın parayı almadığını, Banu’nun ise çay bahçesi sahibine para verirken çekilen güvenlik kameralarının görüntülerini ele geçiriyor.

Hemen kızını yanına çağırıp o görüntüleri ona izletiyor ve Hale’nin tuzağına düştüğünü ona izletiyor. Daha sonra Bahar’la birlikte, Hale’ye dava açıyor. Görüntülerin ifşa olmasından sonra Banu, tutuşuyor. Timur ise, Bahar’ın kendisine açtığı boşanma davasında vereceği tazminatı düşünmeye başlıyor.

Hale, İsmail’in oğlunun odasını damadına verdiğini öğrenip yıkılıyor. İlker’de, durumu öğrenip babasıyla hesaplaşmaya şirkete gidiyor. İsmail, Hale’nin yaptığı oyunların ortaya çıkmasından sonra onu bir iki celsede boşayacağını söylüyor.

Ela, onca olan şeyden sonra İlker’le buluşmaya gidiyor. Hale, İsmail’in o gece olay yerinde olduğunu ispatlayan bilgileri ele geçirip Banu’ya buluşuyor. Bahar, Timur’u gizli kasasında buluyor.

Masumiyet 9. Bölüm Özel Fragmanı Yayında! İsmail Hale’yi Boşuyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler