Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nesrin Sakine'yle Karşılaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nesrin Sakine’yle Karşılaşıyor Mu?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 40. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tarık, Nermin’e kur yapıyor. Barış, Tarık’ın basına fotoğraf vermek istemediğinin peşine düşüyor. Nesrin ise, Zeynep’in hayatını Barış’ı bile ondan kıskanıyor. Sakine, şirkete geliyor. Nesrin, Sakine’yle karşılaşıyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

Nesrin Sakine’yle Karşılaşıyor Mu?

Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nesrin ile Tarık, tavalette öpüşürken Barış içeri giriyor. Ancak, Tarık midesi bulandığını söyleyip numara yapıyor. Barış, anlamasa da onlarda garip bir şeyler olduğunu anlıyor. Bir şey belli etmeden sofraya tekrar oturuyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tarık, oyunun bir parçası olarak Nermin hanıma kur yapıyor. Şirketin ilk iş gününde Zeynep, Ekrem babasının çalıştığı herkesi işten çıkartıyor. Tarık, Nesrin’i işe alması için Zeynep’e öneriyor. Zeynep, onu kıramayıp Nesrin’i işe alıyor. Restoran çıkışı çekilen fotoğrafları hemen Nesrin, Meltem’i arayıp yayınlanmasını engelliyor.

Zeynep, röportaj yapıyor. Tarık, son anda içeri giriyor. Zeynep, onu da yanlarına çağırıyor. Ama muhabir Tarık’a, bu fotoğrafı da yayın izini verip vermeyeceğini soruyor. Tarık, Zeynep’in öncelikli olduğunu söyleyip fotoğrafa girmiyor.

Barış, Tarık’tan şüphelenip hemen Savaş’tan onu araştırması için yardım istiyor. Emine, Nuh’la fazla ilgilenince Savaş onu kıskanıp eve gidiyor. Restoranda, hummalı bir menü çalışması varken Savaş’ın gitmesiyle toplantı yarıya bölünüyor.

Nermin, Tarık’ı restorana davet ederken Zeynep’de, Nesrin’i Barış’ın evine davet ediyor. Ali Rıza, Tarık’tan hiç hoşlanmıyor. Emine, Nesrin’le tanışıyor ve ondan hiç hoşlanmıyor. Nesrin, yemekten sonra düşecek gibi olup Barış’la yakınlık kurmaya çalışıyor.

Daha sonra, şişe oyunu oynayıp Barış’la dans ediyor. Barış, Nesrin’le dansa kalmak zorunda kalıyor. Ama daha sonra Zeynep’i dansa kaldırıyor. Emine, Nesrin’in onlar dans ederken onlara kinle baktığını görüyor. Zeynep, annesini şirkete davet ediyor. Güvenlik, Sakine’nin Zeynep’in annesi olduğuna inanmayıp içeri almıyor.

Oda, Zeynep’i arıyor. Zeynep, aşağı inip annesinin koluna girip yukarı odasına çıkarıyor. Çalışanlarına annesini tanıştırdığını duyan Nesrin, kaçacak delik arıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Tarık’ın Dolandırıcı Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler