Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Tarık'ın Dolandırıcı Olduğunu...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Tarık’ın Dolandırıcı Olduğunu Öğreniyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 40. bölümüyle 21 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Barış şirkette, Zeynep’in baktığı dosyaları başkasına devir eder. Zeynep, Barış’a bozulup Nermin’in şirketinin başına geçmeyi düşünür. Nesrin, ona yardım etmek için abisini önerir. Tarık ile Nesrin’i, Barış’ın gözü tutmaz. Nesrin ile Tarık, tuvalette öpüşürken Barış peşlerinden gidiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Barış, Tarık’ın dolandırıcı olduğunu anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Barış Tarık’ın Dolandırıcı Olduğunu Öğreniyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 40. bölüm 1. fragmanında; Tarık, şirkette çekilecek fotoğraflarda görüntülenmek istemiyor. Barış, onun bir çekincesi olduğunu anlayıp hemen, Savaş’tan Tarık’ı araştırmasını istiyor. Savaş, Tarık’ın çalıştığını söylediği şirketlerde ismine rastlamıyor. Barış, Tarık’ın dolandırıcı olduğunu anlıyor. Ancak bunu, Zeynep ve annesine inandırabilecek mi?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 40. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Nermin, Zeynep’in şirketin başına geçmesi için Barış’ın ona destek olmasını Ali Rıza’dan rica eder. Barış, artık Zeynep’in hayatının gündemine göre yaşamaktan yorulduğunu anlar ve şirkete gelir gelmez, onun dosyalarını başka bir avukata devir eder.

Zeynep, Nermin annesinin şirketinin başına geçmeye henüz karar veremez ve sabah kalkıp dosyalarıyla ilgilenmek için şirkete gider. Barış’ın, kendisinin baktığı dosyaları başka bir avukata verdiğini görünce hemen şirketi terk eder. Nermin, Zeynep’i arıyor ve onunla evde buluşur.

Onun, annesinin şirketinin başına geçeceğini ve yardıma ihtiyacı olduğunu duyunca, abisinin bu işlerde uzman olduğunu söyler. Zeynep, Nesrin’in abisinin başarılarını anlatmasıyla onunla yemeğe çıkar. Nermin’i de, yemeğe çağırır. Zeynep, annesinin yanında olması şartıyla şirketin başına geçmeyi kabul eder.

Tarık, iş teklifini kabul eder. Toplantıya geldiğinde, Barış’ın hazırladığı sözleşmeleri ve gizlilik protokolünü görünce biraz huzursuz olur. Ama yinede imzalar. Barış, birbirlerini kardeş diye tanıştırdıkları Nesrin ile Tarık’ta bir gariplik sezin Zeynep’i, uyarır.

Benal, Düzce’den aldığı iş teklifini kabul eder. Gitmek istediğini söyleyince Cemile, Nuh’tan onunla birlikte Düzce’ye gitmeyi teklif eder. Nuh, Cemile’yle bir karara varmadan o valizleri hazırlar. Eve gittiğinde Nuh, Cemile’nin Benal’le birlikte gittiğini görür. Çok bunalıp Emine’yi arar.

Savaş ise, Emine’ye sürpriz bir yemek organize eder. Emine, Nuh’un zor durumda olduğunu duyunca hemen onun yanına gider. Barış, Zeynep, Nermin, Nesrin ve Tarık, birlikte yemeğe çıkar. Nesrin ile Tarık, tuvalete gider.

Barış peşlerinden gider. Nesrin ile Tarık, kardeş olduklarını nasıl yedirdiklerini konuşup öpüşürken kapı açılır. Barış, onları öpüşürken görüyor mu?

Doğduğun Ev Kaderindir 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Nesrin İle Tarık’ı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler