Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, yeni gününde 49. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, Halise’yi elindeki ses kaydıyla tehdit edip Mavi’nin bebeğinin düşmesini sağlamasını ister. Halise, son anda bunu yapmaktan vazgeçer. Sedat, Kavruk ile Zehra’yı rehin alıp Mavi’yi arayıp, gelmezse onları öldüreceğini söyler. Sancar, Sedat’ı vurur. Sefirin Kızı dizisinin final tarihi belli oldu!

Salı Dizileri 2020

Sefirin Kızı Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, final yapma kararı aldı. Önce dizinin yayın günü değişti. Sonra, dizinin final yapacağı öğrenildi. Beklenen reytingleri alamayan dizinin 52. bölümüyle final yapması bekleniyor.

SEFİRİN KIZI 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Mavi ile Sancar, Melek’e bir kardeşi olacağını açıklar. Daha sonra Mavi, Halise’yi arayıp yemeğe davet eder. Halise, Güven’le Sedat’ın yanına gider. Onlarla iş birliği yapmak istemediğini söyler. Ama Sedat, elindeki ses kaydıyla Halise’yi tehdit eder ve Mavi’nin bebeğini düşürmesi için ona ilaç vermesini ister.

Halise, ses kaydını Sancar’ın dinlemesinden korkup aktara gider ve Mavi’nin bebeğini düşürmesi için bitkiler alır. Gülsiye, o otların ne olduğunu anlayıp Halise’nin Mavi’nin bebeğini düşürmeye çalıştığını anlar. Mavi ile Sancar, konağa taşınır. Sancar, annesinin bir şeyler karıştırdığından şüphelense de yinede konağa döner.

Halise, çayı hazırlatıp Mavi’ye verir. Mavi, tam çayı içeceği sırada Halise, sinek düştüğünü söyleyip çayı içmesine engel olur. Sinek düştüğüne inanmayan Mavi, Halise’ye bebeğini düşürmek için çaya ilaç koyduğunu bildiğini ima eder. Halise, yaptıklarından pişman olup Mavi’den özür diler ve bir daha yapmayacağına dair söz verir.

Daha sonra Zehra’yı da arayıp Kavruk’la konağa dönmelerini ister. Elvan, Gediz’i alır. Bora, Elvan’ın yanına gidip kendisinin gideceğini onun ve Gediz’in de kendisiyle gelmelerini istediğini söyler. Elvan, düşünüp taşınıyor ve Bora’ya onunla gidemeyeceğini söyler. Yahya, Elvan’ı hiç yalnız bırakmaz. Dudu, Güven’in marinasında işe başlar.

Sedat, Dudu’yla yakınlık kuruyor. Sancar, bu durumu öğrenip Dudu’yu Sedat konusunda uyarıyor. Sedat, yolda pusu kurup Kavruk ile Zehra’yı rehin alıyor. Mavi’yi arayıp, eğer gelmezse onları öldüreceğini söylüyor.

Sancar, Mavi’nin evden çıktığını duyunca hemen yola çıkar. Mavi, Zehra ve Kavruk’un, elleri kolları bağlı bir şekilde gören Sancar, silahını çekip Sedat’ı vurur.

Sefirin Kızı 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Sedat’ı Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler