Ana SayfaDizilerBaraj 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zahra Tarık'ın İpini Çekiyor!

İlgili Postlar

Baraj 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zahra Tarık’ın İpini Çekiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 37. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazım, hastaneden çıkınca Nehir’in Tarık’la evlendiğini öğrenir. Nehir’e, birbirlerine söz verdiklerini ve birlikte olacaklarını neden Tarık’la evlendiğini sorar. Nehir’in, tedirgin konuşmalarından Nazım, onun gizlediği bir şey olduğunu anlar. Ona, bu işin peşini bırakmayacağını söyler. Baraj 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zahra, Tarik’ın ipini çekiyor.

Salı Dizileri 2020

Zahra Tarık’ın İpini Çekiyor!

Baraj 37. bölüm 2. fragmanında; Zahra, Tarık’ın Nehir’le evlendiğini öğrendikten sonra hemen onun yanına gidiyor. Nehir’e Tarık’ın, kocasını öldürdüğünü söylüyor. Daha sonra Nazım’a, elindeki görüntüleri gösteriyor.

İşte Baraj 37. bölüm 2. fragmanı….

BARAJ 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Tarık ile Nehir’i öpüşürken görünce dönüp gider. Nehir, Nazım’ın peşinden gidip durumun gördüğü gibi olmadığını söyler. Nazım, onu dinlemez. Zahra da, sinir krizleri geçirir. Tarık, odasında Halit’le karşılaşır. Zahra Halit’e, aşık olduğu adamın Tarık olduğunu, onu öldürmesini istediğini söyler.

Halit’in aklı karışır. Zahra’nın hem Tarık’ı çok sevmediğini söyleyip, hemde onu vurmasını istemesine bir anlam veremez ve silahını indirir. Onun, büyü yüzünden böyle davrandığını düşünür. Halit, İbrahim’le birlikte Zahra’ya kurşun döker. İbrahim, Halit’in onu ve Tarık’ı öldürmemesi için Zahra’dan numara yapmasını ister.

Azra, Demir’in kafasına vurup paraları alıp kaçar. Bahar, Nazım’a tüm olanların Azra’nın suçu olduğunu söyler. Nazım inanmayınca Azra’yı bulup getirir. Demir, kendisine gelip Azra’yı bulmak için Nehir’in evine gider. Mert, Demir’i tanır. Onun kendisini tanımasıyla Demir, hemen oradan kaçar.

Nehir, arabasıyla Demir’i takip eder. Yolda Nazım’ı arayıp durumu anlatır. Demir, Nehir’in arabasıyla onu kaçırır. Onu bir dağ evine götürür. Azra, Nazım’a Demir’in olabileceği tüm yerleri gösterir. Tarık, Nehir’in arabasının şirkete kayıtlı olduğunu öğrenip hemen arabanın yerini bulur.

Orada Nazım ile karşılaşır. İkili iki ayrı yöne ayrılıp Nehir’i arar. Nazım, Nehir’i bulur. Ama Demir, Nazım’ı da alı koyar. Bahar’ı arayıp iki milyon ister. Onların bulunduğu kulübeye benzin döküp kapıyı kilitler. Nehir, Nazım’a tüm olanları anlatıyor ve ondan asla vazgeçmediğini söyler.

Nazım, eğer oradan kurtulurlarsa onu asla bırakmayacağını söyler. İkili, evden çıkmayı başarır. O sırada Demir, parayla eve döner. Onları yolda kıskıvrak yakalar. Nazım’ı vurur. Daha sonra silahını Nehir’e doğrultur.

Baraj 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Neden Tarık’la Evleniyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler