Ana SayfaDizilerHekimoğlu 47. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Zeynep De İstifasını Veriyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 47. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Zeynep De İstifasını Veriyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 47. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye kemik erimesi olan bir hasta gelir. Kalbi duran hasta tekrar hayata döndürülür. Hastanın öleceğini anlaşılır. Ancak Ateş, bunu kabul etmez. İpek, Ateş’le konuşup kadının eşine durumu açıklamasını ister. Hekimoğlu 47. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Zeynep de, istifasını veriyor.

Salı Dizileri 2020

Zeynep De İstifasını Veriyor!

Hekimoğlu 47. bölüm 3. fragmanında; İpek Ateş’e, Emre’yi arayıp hastaneye geri çağırmasını istiyor. Ama Ateş, kendi ekibi ve kendi kararları olduğunu söylüyor. Memoli, eşyalarını topluyor. Tek kalan Zeynep, Ateş’e istifa dilekçesini veriyor. Ateş, tek başına kalıyor.

İşte Hekimoğlu 47. bölüm 3. fragmanı…

HEKİMOĞLU 46. BÖLÜM ÖZETİ!

16 yaşındaki Naci, satranç turnuvasına girer. Rakibini yenmesine rağmen, oyundan sonra onun üzerine atlayıp kavga etmeye başlar. Korkunç baş ağrılarıyla Naci, hastaneye getirilir. Tüm çalışanlar Naci’den illallah eder. İpek, Ateş’in yanına gidip, bir an evvel o çocuğu iyileştirmesini yoksa onu, başka bir hastaneye göndermek zorunda kalacağını söyler.

Memoli, iş başvurusu için gittiği hastanede başvurusunun kendisi tarafından iptal edildiğini öğrenir. Bunu yapanın Ateş olduğunu düşünüp hastanede onu bulur. Ateş Memoli’ye, onu sabote etmediğini söyler. Ama Memoli, ona inanmaz. Ateş, İpek’in sabote ettiğini düşünür. Herkes birbirinden şüphelenmeye başlar.

İpek, Memoli’yi yanına çağırıp ona maaşının iki katını vereceğini, Ateş’le paralel çalışacağı bir ekip kurmasını ister. Memoli, İpek’in teklifini kabul etmez. Naci’nin annesi, oğlunun kişiliğinin hastalığı yüzünden farklı olduğunu düşünmeye başlar. Ama, hastalığı ile kişiliğinin bir ilgisi olmadığını öğrenince çok üzülür.

Naci’nin karaciğeri iflas etme durumuna gelir. Daha sonra böbrekleri iflas eder ve ömür boyu diyalize bağımlı yaşamak durumunda kalır. Ateş, Naci’yle satranç oynar. Onun parmaklarını kullanamadığını gören Ateş, hastalığının vücutta demir birikmesinden kaynaklandığını anlar.

Annesine oğlunun kurtulacağını, yılda bir kaç kez diyalize gireceğini, ama onun tam bir pislik olduğunu söyler. İpek, personeli tantuni yemeğe götürür. Ateş, hastanın teşhisini koyduğunu Memoli’ye söylemez. Memoli, sabaha kadar test yapmaya devam eder. Yinede gönlü razı gelmez ve ona Muzo’dan tantuni gönderir.

 

Hekimoğlu 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’i İkna Etmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler