Ana SayfaDizilerSadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Vuruluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Vuruluyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Faruk, Derin’i kendi elleriyle öldürmesi için Asya’yı da kaçırıyor. Melih, Faruk’un Asya’ya takıntılı olduğunu evini arayınca anlıyor. Nalan’ı takip eden Volkan, emniyete haber veriyor. Faruk, yakalanıyor. Asya, Nalan’ın elinden silahı almaya çalışırken vuruluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Vuruluyor!

Sadakatsiz 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Faruk tarafından kaçırılıp Derin’i yanına götürülüyor. Derin, Asya’yı görünce onunda işin içinde olduğunu zannediyor. Asya, Derin’le uzun uzun konuşup kendisinin Volkan’la geri birleşmek gibi bir derdi olmadığını anlatıyor. Ama Derin, evliliğinin kötüye gitmesinden onu suçlamaya devam ediyor.

SADAKATSİZ 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gönül, Derin’in yanında çalışan kadından kızının tüm bunları tek tek planladığını, onun bilerek ortadan kaybolduğunu ve amacının Volkan’la Asya’dan intikam olmak olduğunu anlatıyor. Duyduklarından sonra kızının sağ olduğunu anlayan Gönül biraz rahatlıyor. Ama duyduklarını kimseye anlatmıyor.

Asya’nın ortadan kaybolmasıyla gözler Faruk’a çevriliyor. Melih, Faruk’un evine arama düzenletiyor. Aramada Faruk’un evinde Asya, Volkan, Ali ve Derin’in fotoğraflarını buluyor. Onun Asya’ya takıntılı olduğunu ve Derin’in onu kaçırdığından emin oluyor. Emniyet Nalan’a ulaşıyor ve ondan emniyete gelip ifade vermesini istiyor.

İfadesini veren Nalan, peşine polislerin düştüğünü anlayıp hemen bir yere girip arabasının plakasını değiştiriyor. Polisler Nalan’ın izini kaybediyor. Asya, Faruk’tan kıyafet istiyor. Faruk, Nalan’ı arayıp Asya’nın evine gidip ona kıyafet getirmesini istiyor. Nalan, Asya’nın evine gireceği sırada Bahar ile Volkan’la karşılaşıyor.

Nalan, Asya’yı sorup gidiyor. Volkan, emniyeti arayıp Nalan’ı takip etmeye başlıyor. Nalan, eve girip kıyafet alamadığını söyleyince Faruk, arabasına binip Asya’ya kıyafet almaya giderken polisler onu yakalıyor. Polisin dışarıda olduğunu bilmeyen Asya, Nalan’ı etkisiz hale getirip onun çantasından arabasının anahtarını almaya çalışıyor.

Nalan, silahını onların elinden alıyor. Derin ile Asya, Nalan’ın elinden silahı almaya çalışırken silah patlıyor. Kurşun, Asya’ya isabet ediyor. Silah sesini duyan Volkan ile polisler eve doğru koşuyor. Nalan, hemen dışarı çıkıp kaçmaya çalışıyor.

Sadakatsiz 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Derin’i Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler