Ana SayfaDizilerSadakatsiz 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Tüm Suçu Asya'ya Atıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Tüm Suçu Asya’ya Atıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 28. yeni bölümüyle 5 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Faruk, Derin’i kendi elleriyle öldürmesi için Asya’yı da kaçırır. Melih, Faruk’un Asya’ya takıntılı olduğunu evini arayınca anlar. Nalan’ı takip eden Volkan, emniyete haber verir. Faruk, yakalanır. Asya, Nalan’ın elinden silahı almaya çalışırken vurulur. Sadakatsiz 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, tüm suçu Asya’ya atıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Tüm Suçu Asya’ya Atıyor!

Sadakatsiz 28. bölüm 1. fragmanında; Gönül, Derin’e tokat atıp onun nasıl bir adam için ne hale geldiğini artık görmesini istediğini söylüyor. Volkan, Derin’den boşanmak istediğini söylüyor. Ama Derin, onun Asya’ya gitmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Derin, emniyetteki ifadesinde Asya’nın kaçırılmadığını olayın içinde olduğuna dair ifade veriyor. Asya, her şeyi olduğu gibi anlatıyor.

İşte Sadakatsiz 28. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Faruk tarafından kaçırılıp Derin’i yanına götürülür. Derin, Asya’yı görünce onunda işin içinde olduğunu zanneder. Asya, Derin’le uzun uzun konuşup kendisinin Volkan’la geri birleşmek gibi bir derdi olmadığını anlatır. Ama Derin, evliliğinin kötüye gitmesinden onu suçlamaya devam eder.

Gönül, Derin’in yanında çalışan kadından kızının tüm bunları tek tek planladığını, onun bilerek ortadan kaybolduğunu ve amacının Volkan’la Asya’dan intikam olmak olduğunu anlatır. Duyduklarından sonra kızının sağ olduğunu anlayan Gönül biraz rahatlar. Ama duyduklarını kimseye anlatmaz.

Asya’nın ortadan kaybolmasıyla gözler Faruk’a çevrilir. Melih, Faruk’un evine arama düzenletir. Aramada Faruk’un evinde Asya, Volkan, Ali ve Derin’in fotoğraflarını bulur. Onun Asya’ya takıntılı olduğunu ve Derin’in onu kaçırdığından emin olur. Emniyet Nalan’a ulaşır ve ondan emniyete gelip ifade vermesini ister.

İfadesini veren Nalan, peşine polislerin düştüğünü anlayıp hemen bir yere girip arabasının plakasını değiştirir. Polisler Nalan’ın izini kaybeder. Asya, Faruk’tan kıyafet ister. Faruk, Nalan’ı arayıp Asya’nın evine gidip ona kıyafet getirmesini ister. Nalan, Asya’nın evine gireceği sırada Bahar ile Volkan’la karşılaşır.

Nalan, Asya’yı sorup gider. Volkan, emniyeti arayıp Nalan’ı takip etmeye başlar. Nalan, eve girip kıyafet alamadığını söyleyince Faruk, arabasına binip Asya’ya kıyafet almaya giderken polisler onu yakalar. Polisin dışarıda olduğunu bilmeyen Asya, Nalan’ı etkisiz hale getirip onun çantasından arabasının anahtarını almaya çalışır.

Nalan, silahını onların elinden alır. Derin ile Asya, Nalan’ın elinden silahı almaya çalışırken silah patlar. Kurşun, Asya’ya isabet eder. Silah sesini duyan Volkan ile polisler eve doğru koşar. Nalan, hemen dışarı çıkıp kaçmaya çalışır.

 Sadakatsiz 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler