Ana SayfaDizilerMasumiyet 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hale İsmail'i Bitirmeye Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hale İsmail’i Bitirmeye Hazırlanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Masumiyet, 11. yeni bölümüyle 5 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ela, Harun’la iş birliği yapar ve İlker’e numaradan yaklaşır. Hale, İsmail’i elindeki video kaydıyla tehdit eder. İsmail, hapse girmekten korkmaya başlar. Ela, İlker’e bir sırrı olduğunu söyler. Ona sinirlenen İlker, Ela’ya başka sırrı olup olmadığını sorar. Masumiyet 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hale, İsmail’i bitirmeye hazırlanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Hale İsmail’i Bitirmeye Hazırlanıyor!

Masumiyet 11. bölüm 2. fragmanında; Ela, o gece Umut’un da orada olduğunu öğreniyor. Hale, İsmail’e onun her şeyini alacağını söylüyor. İsmail, polisler tarafından alınıp göz altına alınıyor. Beril’le buluşan İsmail, Hale’nin her şeyi öğrendiğini söylüyor. İsmail, kendisini kurtarmak için Umut’la konuşuyor.

İşte Masumiyet 11. bölüm 2. fragmanı…

MASUMİYET 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, annesine geceyi arkadaşıyla geçireceğini söyler ve gidip teknede İlker’le buluşur. İlker ona, çok güzel bir sofra hazırlar. Bahar’a, kızının İlker’le buluştuğu yazan bir mesaj gelir. Ela ile İlker, yatak odasına girer. Bahar, Umut ile marinaya gidip İlker’in teknesini arar.

Ela ile İlker’i, birlikte gören Bahar, büyük hayal kırıklığına uğrar. Bahar, kendisine yalan söylediği için Ela’yı affetmez. Harun ile buluşan Bahar, olanları ona anlatır. Banu Timur’a, Bahar ile Harun’un arasında bir şeyler olduğunu ima eder. Bahar’ın, Harun’un yardımıyla kasayı boşalttığını söyler.

Hale, Banu’yla buluşup İsmail’in o gece orada olduğunu söyler. Ondan İsmail’in gizli evine kamere koymasını ister. İsmail, kendisine gelen zarfta o gece orada olduğunu birilerinin anladığını öğrenir. Hemen Beril’i arayıp gizli evlerinde buluşur. Hale, onların konuşmalarını dinler.

İsmail’in, yıllardır kendisini Beril’le aldattığını, o gece ikisininde orada olduğunu nasıl Ela’yı yaralı bir şekilde alıp yola attıklarını öğrenir. Umut, ertesi gün gidip İlker ile kavga eder. Polisler Umut’un evine gelip onu alıp emniyete götürür. Beril ile İsmail, tüm suçu Umut’un üzerine atmak için bir plan yapmaya başlar.

Hale, elindeki videoyu İsmail’e izletmek için bir yemek organize eder. Yemekte, herkes evdeyken videoyu açar. İsmail, neye uğradığını anlayamaz.

Masumiyet 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hale İsmail’i Köşeye Sıkıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler