Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sedat'dan Kaçarken Sancısı Tutuyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sedat’dan Kaçarken Sancısı Tutuyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 51. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, hapisten çıktıktan sonra Mavi ile Melek’i görmeye gidiyor. Eve gelip annesine onlara Mavi’nin Melek’i kaçırmadığını söylüyor. Güven ile Sedat, Sancar’a bir oyun oynayıp onun Mavi’yi nereye sakladığını buluyor. Mavi, Sedat’dan kaçarken doğum sancısı tutuyor.

Salı Dizileri 2020

Mavi Sedat’dan Kaçarken Sancısı Tutuyor!

Sefirin Kızı 52. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dudu, Güven’in yanında çalışırken Yahya’ya onların ne dolaplar çevirdiğini anlatıyor. Güven ile Sedat, aralarındaki köstebeğin Dudu olduğunu anlıyor. Halise, evdeki dinleme cihazlarını yok ettiriyor. Sancar, hapisten çıkar çıkmaz Mavi ile kızının yanına gidip hasret gideriyor.

SEFİRİN KIZI 51. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Daha sonra eve gelip annesine, Mavi’nin Melek’i kaçırmadığını, kendisinin onları korumak için bir yere yerleştirdiğini anlatıyor. Halise, önce kızsa da durumu anladıktan sonra Sancar’la birlikte Mavi ile Melek’in yanına gitmek istiyor. Dudu, işinden istifa ediyor.

Sedat, Dudu’yu yemeğe diye götürüp onu bir yere götürüp kapatıyor. Onun ağzından laf almaya çalışıyor. Sancar, Dudu’nun Sedat tarafından kaçırıldığını anlayıp Güven’in yanına gidiyor. Güven, Sedat’la anlaştığı gibi ona Sedat’ın yerini söylüyor.

Sancar, Dudu’yu Sedat’ın elinden kurtarıyor. Sedat’ı, bagaja atıp emniyete götürüyor. Bagaja bilerek giren Sedat, oraya takip cihazı yerleştiriyor. Göz altına alınan Sedat, hastaneye sevk edilmek istiyor ve oradan da kaçırıyor.

Sancar, annesini Mavi ile Melek’in yanına götürüyor. Onları oradan götürmek için yer ayarlamak üzere ayrılıyor. Yahya, bir an olsun Elvan’ı ve Gediz’i yalnız bırakmıyor. Elvan’a, Gediz’in babası onunda tekrar kocası olmak istediğini söylüyor.

Elvan, evliliğinde kendisinin de hataları olduğunu söyleyip ikili tekrar tanışmış gibi yapıp birlikte olmaya başlıyor. Zehra, evlendikten sonra Kavruk’u küçümsemeye başlıyor. Durumu anlayan Kavruk, Zehra’yla konuşup boşanmaya karar veriyor.

Sedat, Güven’den bir tekne isteyip Mavi’nin saklandığı eve doğru yola çıkıyor. Mavi, bir teknenin eve yaklaştığını görünce hemen, Melek’i de alıp evden ayrılıp kaçmaya başlıyor. Sedat, evi buluyor ve Mavi’yi aramaya başlıyor.

Mavi’nin doğum sancıları tutuyor. Sedat’ın, hastaneden kaçtığını öğrenen Sancar, hemen Mavi’nin yanına doğru yola çıkıyor.

Sefirin Kızı 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Mavi’nin Saklandığı Yeri Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler