Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mitra Vahit'i Görünce Neden Kaçıyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mitra Vahit’i Görünce Neden Kaçıyor?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aşk acısı çektiğini söyleyen Mitra, doktor hanımdan yardım istiyor. Sadi, eşi Azra’yla nasıl tanıştığını anlatıyor. Vahit, kliniğe daha rahatlamış bir vaziyette geliyor. Mitra, Vahit’i görünce neden kaçıyor?

Cuma Dizileri 2020

Mitra Vahit’i Görünce Neden Kaçıyor?

Kırmızı Oda 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doktor hanıma ilk olarak Mitra geliyor. Mitra’nın şiir okur gibi konuşması doktor hanımı hayran bırakıyor. Aşk acısı çektiğini ve geceleri uyuyamadığını söyleyen Mitra, çocukluğunu anlatmaya başlıyor. Mitra’nın annesi konsoloslukta çalışırken İran’lı babasıyla tanışıyor.

KIRMIZI ODA 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cavidan, Rıza’ya büyük bir aşkla bağlandıktan sonra onun evli ve üç çocuğu olduğunu öğreniyor. Ama ondan kopamıyor ve Mitra’ya hamile kalıyor. Cavihan, ikinci çocuğuna hamile kaldıktan sonra Rıza’nın bir cinayete karıştığını ilk karısından öğreniyor ve onu kurtarmak için o gece kendisiyle birlikte olduğuna dair ifade verip onu kurtarıyor.

Ama ikili o günden sonra eskisi gibi birbirlerine sevgiyle bakamıyor. Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle Berlin’e yerleşiyor. Orada diğer eğitimlerinin yanında müzik eğitimi de alıyor. Mitra, klinikten ayrılırken Vahit’i görüyor ve hemen başka bir odaya girip onun doktor hanımın yanına girmesini bekliyor.

Vahit, daha rahatlamış bir vaziyette geliyor. Doktor hanıma, yıllar sonrada olsa onun sayesinde babasını anlatığını ve affettiğini söylüyor. Vahit, istemediği bir evlilik yapması için babasının kendisini zorladığını ve düğünden bir hafta sonra intihar ederek öldüğünü anlatıyor.

Babasının ölümü için annesinin kendisini suçladığını ve annesiyle o günden sonra anne oğul ilişkilerinin olmadığını söylüyor. Sadi, Miço’nun gitmesinden sonraki günlerini anlatıyor. Miço’nin gitmesinden sonra Sadi, derin bir yalnızlık hissediyor. Hamdi, onun yalnızlık çektiğini anlayıp onunla yakından ilgileniyor.

Sadi, Seda’yı özlüyor ve Hamdi’den yardım paketlerini kendi mahallesine dağıtılmasını istiyor. Oda kabul ediyor. Üvey annesine yardım paketini Sadi, kendi elleriyle verip Seda’yı görüp hasret gideriyor. Azra, Hamdi’nin tek kız kardeşi olduğunu ve onunla eşi olduğunu anlatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler