Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 35. Bölüm Ön İzleme Yayında! Vartolu Amcasının Hain Olduğunu...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 35. Bölüm Ön İzleme Yayında! Vartolu Amcasının Hain Olduğunu Anlıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 35. bölümüyle 3 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yasmin, Amca Cumali’nin verdiği ilaçlarla zehirlenir. Doktorlar ümidi Yasmin’den keser. Akın, Efsun’dan yardım ister. Cumali, silahları geri alır. Nedim, silahları ve parası alınan adamı Vartolu’nun üzerine salar. Amca Cumali, Afganistan’a gitmiş gibi yapıp Emmi’ye tuzak kurup onu öldürür. Çukur 4. sezon 35. bölüm ön izleme yayınlandı. Vartolu, amcasının hain olduğunu anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu Amcasının Hain Olduğunu Anlıyor!

Çukur 4. sezon 35. bölüm ön izlemesinde; Yamaç, Vartolu’ya amcasının hain olduğunu ispatlamak için Kulkan’ın ölmeden önce çektiği videoyu onunla birlikte herkese izletiyor. Vartolu, ne kadar büyük hata yaptığını anlıyor mu?

İşte Çukur 4. sezon 35. bölüm ön izlemesi…

ÇUKUR 4. SEZON 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasmin, hastaneye kaldırılır. Doktor onun zehirlendiğini söyler. Amca Cumali, Akın’a Yasmin’in intihar etmiş olabileceğini, zaten aklının başında olmadığını söyler. Doktorlar, Yasmin’den ümidi keser.

Amca Cumali ona kendi kanını verir. Akın, Efsun’a gidip, kendisine yaptığı şeyden ona da yapmasını ister. Efsun, Yasmin’in yanına girip ona elleriyle enerji yükler. Yasmin, mücizevi bir şekilde hayata döner. Kendisine geldikten sonra Yasmin, Akın’a eve gitmek istemediğini, amcanın bu sefer kendisini gerçekten öldüreceğini söyler.

Onun kendisine zorla ilaç verdiğini söyler. Akın, Yasmin’i alıp Cumali amcasının evine götürür. Cumali, Vartolu’nun silahları kime sattığını öğrenir. Adamın yanına gidip kendisine ait olan silahları alır. Amca Cumali, bu arada bağlantılarını düzeltmek için Afganistan’a gideceğini söyleyip evden ayrılır.

Ama gitmez. Vartolu, onun gitmesiyle korkmaya başlar. Nedim, silahçının yanına gidip ona adamlarını verir ve gidip Vartolu’dan parasını almasını söyler. Adam kahveyi silah yağmuruna tutar. Daha sonra parasını vermezse onu öldüreceğini söyler. Vartolu, Yamaç’ın yanına gidip olanları anlatır.

Amca Cumali, Emmi’yi kaçırtmaya çalışır. Ama başaramaz. İkinci denemesinde İdris’in arabasına binip evin önüne gelir. Emmi, İdris’in kendisini almaya geldiğini düşünüp arabanın arkasından gider. Amca Cumali, Emmi’nin mezarlığa gömdüğü mektubu eline alıp onun gözü önünde yakar.

Daha sonra ona silahını doğrultur. Emmi, kendisini öldürmesini, öldürse de ölmeyeceğini söyler. Amca Cumali, Emmi’yi iki yerinden vurur. Yamaç, evde Emmi’yi bulamayınca sokak sokak onu aramaya başlar. Silah sesi duyuyor ve oraya gittiğinde Emmi’yi yaralı bir şekilde bulur. Emmi, son nefesini verirken ona Çukur’u emanet eder.

Çukur 4. Sezon 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Emmi’nin Öldürülmesi Bardağı Taşırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler