Ana SayfaDizilerYasak Elma 109. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yalan Söylememeye Tövbe Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 109. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yalan Söylememeye Tövbe Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 109. yeni bölümüyle 3 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cansu’nun silahından çıkan kurşunlardan biri Şahika’ya denk gelir. Şahika, hayatını kaybeder. Kaya, kardeşinin ölümüyle yıkılır. Ender ile Yıldız, onun cenazesinde olduklarına inanamaz. Yasak Elma 109. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız, bebeğini kaybettikten sonra yalan söylememeye tövbe ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Yalan Söylememeye Tövbe Ediyor!

Yasak Elma 109. bölüm 2. fragmanında; Yıldız, bebeğini kaybediyor. Çağatay ona, Şahika’nın çok kötülük yaptığı için başına böyle bir şey geldiğini söyleyip Yıldız’ın, yalan söyleme alışkanlığından vazgeçmesini istiyor. Yıldız, yalan söylememeye tövbe ediyor. Ancak, bu sefer herkese ne düşünüyorsa yüzüne söylemeye başlıyor.

İşte Yasak Elma 109. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 108. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan Ali, Yıldız’ın tabloyu Ender’le bir olup kendisine satmaya çalıştığını öğrenince ateş püskürür. Çağatay, babasına çok kızar. Onun evine gelip, karısına bağıramayacağını söyler. Hasan Ali, yaptığından pişman oluyor. Yıldız, Çağatay’ın kendisini savunmasına çok mutlu olur.

Ancak Çağatay, artık Yıldız’ın yalanlarından bıktığı için valizini toplayıp otele gitmek ister. Yıldız, Çağatay evi terk etmesin diye hamile olduğu yalanını uydurur. Emir’le birlikte bir jinekoloğa gidip hamile bir kadına test yaptırıp o testi Çağatay’a gösterir. Yıldız’ın, hamileliğini duyan herkes çok mutlu olur.

Hasan Ali, davul zurnayla bahçede halay çeker. Bir kamyon kurbanlık alıp, torununun şerefine kesmek ister. Ancak, hayvan severler buna engel olur. Kaya ile Ender, bir araya gelip yemek yer. İkili, yakınlaşmaya başlar. Ender, bir türlü Kaya’ya güvenemez. Kendisinden intikamını alıp gideceğini düşünür.

Şahika, Ömer’i sık sık arayan Merve’nin fotoğrafını görüp onun Cansu olduğunu anlar. Ömer’le birlikte Cansu’ya bir oyun oynarlar. Cansu, Ömer’le yemeğe çıkar. Daha sonra Şahika oraya gelip Cansu’nun maskesini düşürür. Cansu, pansiyondan da dışarı atılır. Beş parasız kalan Cansu, şirkete gider.

Oradan da kovuluyor. Ama Yıldız’ın hamile olduğunu öğrenir. Yıldız, gerçekten hamile kalmak için doktora gider. Doktor onun hamile olduğunu söyleyince sevinçten havalara uçar. Eline koz geçmişken Feride’den de intikamını alır.

Feride, Yıldız’ın hamilelik yalanı uydurduğunu Çağatay’a söyleyince oğluna karşı mahcup olur. Hasan Ali, dede olmasının şerefine evde bir parti düzenlar. Cansu, çoğalttığı anahtarlarla içeri gidip silahını davetlilere doğrultur ve rastgele ateş etmeye başlar

Yasak Elma 109. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Saldırıda Hayatını Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler