Ana SayfaDizilerSon Yaz 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gökhan Akgün'ü Öldürmeyi Planlıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gökhan Akgün’ü Öldürmeyi Planlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akgün, Gökhan’ın kardeşi olduğunu öğrenince, dövdüğü için ondan özür diliyor. Gökhan, Akgün ile Yağmur’u ayırmaya çalışıyor. Akgün, Gökhan’ın babasını bulmanın peşinde olduğunu anlayıp ona tuzak kuruyor. Gökhan, Selçuk’u ele geçirmek için, Akgün’ü öldürmeyi planlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Gökhan Akgün’ü Öldürmeyi Planlıyor!

Son Yaz 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akgün, Yağmur’un yaptırdığı DNA testini görüp Gökhan’ın gerçekten abisi olduğunu öğrendikten sonra onu dövüp hastanelik ettiği için çok üzülüyor. Hemen, Soner ve Ahmet’in yanına gidip durumu anlatıyor. Ona kendisini affettirmek için alı konulan sevdiği arabasını almak için arkadaşlarıyla birlikte gidiyor.

 SON YAZ 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gökhan’ın borcundan dolayı tutulan arabayı almak için Akgün hemen bir plan yapıyor. Soner, Eray ve Ahmet’le birlikte adamın mekanını basıp arabayı istiyor. Kavgaya tutuşup arabayı alıp abisine götürüyor ve ondan özür diliyor. Akgün’den önce Yağmur, onun yanına gidip konuşuyor.

Onun, yaptıkları için çok pişman olduğunu söylüyor. Gökhan, Akgün’ün özrünü kabul ediyor. Akgün, Gökhan’ı mekanına davet ediyor. Gökhan’da iki kızla birlikte mekana geliyor. Kızlardan birinden, Akgün’e yaklaşmasını istiyor. Bir fotoğraf çekip Yağmur’a gönderip ona teşekkür ediyor.

Yağmur, Gökhan’ın kendisine gönderdiği fotoğrafta Akgün’ün yanında bir kadın görüp kıskanıyor ve dönüp gidiyor. Soner, durumu Akgün’e haber veriyor. Akgün, Yağmur’a ulaşıp onunla konuşuyor. Yağmur, Akgün’dan ayrılmak istediğini söylüyor. Selim, Serap’la konuşup yalancı şahitlik etme suçundan ne kadar hapis yatabileceğini ona söylüyor.

Emel, Serap’ın yanına gidip o gün beraber olduklarını neden Fatih için yalancı şahitlik yaptığını soruyor. Serap, Fatih’e yalancı şahitlik yapmaktan vazgeçiyor. Selim, Fatih’in Halil Sadi’ye çalıştığını bildiği için ona, Soner’i götürüyor.

Soner, babasının avukatlarının başına neler geldiğini Fatih’e anlatıyor. Akgün, Gökhan’ın babasını bulmanın peşinde olduğunu anlayıp onun peşine düşmesini sağlıyor. Gittiği evde Gökhan’nın karşısına çıkıp onun ne yapmaya çalıştığını anladığını söylüyor. Gökhan, Halil Sadi’yi arayıp Selçuk’u bulacağını, nasıl olsa oğlunun cenazesine geleceğini söylüyor.

 Son Yaz 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün’ün Aile Kavramı Selim’in Hoşuna…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler