Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Saldırıyı Amcasının Yaptığını...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Saldırıyı Amcasının Yaptığını Anlıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 35. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yamaç, Vartolu’ya amcasının hain olduğunu ispatlamak için Kulkan’ın ölmeden önce çektiği videoyu onunla birlikte herkese izletir. Vartolu, ne kadar büyük hata yaptığını anlar. Çukur 4. sezon 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Vartolu, saldırıyı amcasının yaptığını anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu Saldırıyı Amcasının Yaptığını Anlıyor!

Çukur 4. sezon 35. bölüm 1. fragmanında; Ayşe, her gece kızını rüyasından görüyor. Yasmin Akın’a, Karaca’yı amcasının boğarak öldürdüğünü söylüyor. Akın, öfkeden deliye dönüyor. Vartolu, kendisine düzenlenen saldırıyı amcasının yaptığını öğreniyor. Nedim, Vartolu’nun durumu öğrendiğini duyuyor.

İşte Çukur 4. sezon 35. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasmin, hastaneye kaldırılır. Doktor onun zehirlendiğini söyler. Amca Cumali, Akın’a Yasmin’in intihar etmiş olabileceğini, zaten aklının başında olmadığını söyler. Doktorlar, Yasmin’den ümidi keser.

Amca Cumali ona kendi kanını verir. Akın, Efsun’a gidip, kendisine yaptığı şeyden ona da yapmasını ister. Efsun, Yasmin’in yanına girip ona elleriyle enerji yükler. Yasmin, mücizevi bir şekilde hayata döner. Kendisine geldikten sonra Yasmin, Akın’a eve gitmek istemediğini, amcanın bu sefer kendisini gerçekten öldüreceğini söyler.

Onun kendisine zorla ilaç verdiğini söyler. Akın, Yasmin’i alıp Cumali amcasının evine götürür. Cumali, Vartolu’nun silahları kime sattığını öğrenir. Adamın yanına gidip kendisine ait olan silahları alır. Amca Cumali, bu arada bağlantılarını düzeltmek için Afganistan’a gideceğini söyleyip evden ayrılır.

Ama gitmez. Vartolu, onun gitmesiyle korkmaya başlar. Nedim, silahçının yanına gidip ona adamlarını verir ve gidip Vartolu’dan parasını almasını söyler. Adam kahveyi silah yağmuruna tutar. Daha sonra parasını vermezse onu öldüreceğini söyler. Vartolu, Yamaç’ın yanına gidip olanları anlatır.

Amca Cumali, Emmi’yi kaçırtmaya çalışır. Ama başaramaz. İkinci denemesinde İdris’in arabasına binip evin önüne gelir. Emmi, İdris’in kendisini almaya geldiğini düşünüp arabanın arkasından gider. Amca Cumali, Emmi’nin mezarlığa gömdüğü mektubu eline alıp onun gözü önünde yakar.

Daha sonra ona silahını doğrultur. Emmi, kendisini öldürmesini, öldürse de ölmeyeceğini söyler. Amca Cumali, Emmi’yi iki yerinden vurur. Yamaç, evde Emmi’yi bulamayınca sokak sokak onu aramaya başlar. Silah sesi duyuyor ve oraya gittiğinde Emmi’yi yaralı bir şekilde bulur. Emmi, son nefesini verirken ona Çukur’u emanet eder.

 Çukur 4. Sezon 35. Bölüm Ön İzleme Yayında! Vartolu Amcasının Hain Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler