Ana SayfaDizilerBaht Oyunu Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Tanıtımı Büyük İlgi Topladı!

İlgili Postlar

Baht Oyunu Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Tanıtımı Büyük İlgi Topladı!

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu yapıyor. ARC film imzalı dizide, bir çok sevilen oyuncu yer alıyor. Baht Oyunu dizisinin ilk tanıtımı yayınladı. Dizinin tanıtımı büyük ilgi topladı.

 Aytaç Şaşmaz kimdir?

Cemre Baysel Kimdir?

Baht Oyunu Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Baht Oyunu dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin ilk tanıtımında; İlk aşkı yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan genç kızın hikayesi konu alıyor. Genç kız, evlilik hayalini iş yerine taşıyor. Patronuyla evlendiğini hayal eden genç kızın hayali gerçek olacak mı?

İşte Baht Oyunu dizinin ilk fragmanı…

BAHT OYUNU DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, ARC Film imzalı dizinin başrollerini; İn son Hekimoğlu dizisinde Emre karakterini canlandıran, Aytaç Şaşmaz ile en son Ramo dizisinde yer alan, Cemre Baysel paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; en son Fazilet Hanım ve Kızları ve Zalim İstanbul’da oynayan, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve en son Afilli Aşk dizisinde oynayan usta oyuncu, Altan Erkekli yer alıyor.

Romantik komedi tarzında ekrana gelecek olacak Baht Oyunu dizisinin çekimlerine başlandı. Büyük bir ilgiyle izlenmesi beklenen Baht Oyunu dizisi, haziran ayı içerisinde izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

BAHT OYUNU DİZİSİNİN KONUSU!

Baht Oyunu dizisi, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Ayrıca dizide, “Aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır” teması işleniyor.

Genç kız, mutlu bir evlilik hayali kuruyor. Gerçek hayatta gözlerini açtığında tüm olanların hayal olduğunu görüyor. Yakışıklı patronuna aşık olan genç kız, bakalım hayalini gerçekleştirebilecek mi?

Kanal D ekranlarında yaz sezonuna damgasını vurmasını beklenen romantik komedi tarzındaki dizi, haziran ayında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yaz sezonunda tutulması takdirde kış sezonunda da ekranlara gelmesi bekleniyor.

Altan Erkekli Kimdir?

 İdris Nebi Taşkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler