Ana SayfaDizilerKefaret 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu Ahmet'e Hamile Olduğunu Söylüyor!

İlgili Postlar

Kefaret 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arzu Ahmet’e Hamile Olduğunu Söylüyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Münevver, Sinan’ın yanına gidip hemen Kadir’den boşanmak istediğini söyler. Arzu, polisin elinden yine kurtulur. Onun serbest kalmasıyla Zeynep, Elif’i kaçırmasından korkar. Sude’nin velayeti için dava günü gelir. Kefaret 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Arzu, Ahmet’e hamile olduğunu söylüyor.

Pazar Dizileri 2020

Arzu Ahmet’e Hamile Olduğunu Söylüyor!

Kefaret 25. bölüm 2. fragmanında; Arzu, Zeynep’in evini geriden izleyip onların kutlama yaptığını görüyor. Onlardan intikam almak için ant içiyor. Elif’i tekrar kaçırmak için harekete geçiyor. Fulya’nın, Zeynep’e karşı gizli bir düşmanlığı olduğu ortaya çıkıyor. Arzu, Ahmet’e hamile olduğunu söylüyor.

İşte Kefaret 25. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Münevver, Kadir’le ayrı evlerde yaşamak ister. Bu Kadir’in pek hoşuna gitmez. Selena, Sude’yi görmek için gelir. Ayşe, sinir krizleri geçirir. Selena, Zeynep’i servet avcısı gibi lanse eder. Sinan, Selena’yla konuşuyor. Selena, elinde teyzesinin annesine yazdığı mektuptan bahseder.

Mektupta; teyzesinin çocuğu olmadığı için annesinden kendisini istediğini yazdığını söyler. Zeynep, bir terslik olduğunu anlar. Sabri, Selena’dan yaşça çok büyük olduğu için onun nasıl çocuğunun olmadığını yazdığına anlam veremez.

Ahmet, Arzu’yu depoya saklıyor. Evdeki hizmetçiye izin verir. Sinan ile Zeynep, evlenmeye karar verir. İkilinin nikahları kıyılır. Nikahtan sonra Zeynep ile Sinan, çocukları Ahmet’e bırakıp balayına çıkar. Arzu, Elif’i göreceği için heyecanlanır ve onun en sevdiği ekmeği ve kurabiyeleri yapar.

Elif, Arzu’nun yemeklerini hemen tanır. Bu durumda Ahmet, çocuklara bir sürü yalan uydurmak zorunda kalır. Arzu, Elif’i sevmek için gece yanına gider. O uyurken onu sever. Sude, Arzu’yu görür. Zeynep ile Sinan, baş başa çok güzel bir hafta sonu geçirir.

Döndüklerinde Sude Zeynep’e, Ahmet’in evinde Arzu’yu gördüğünü söyler. Ahmet’in ceza yemesini istemeyen Sinan ile Emre, oradan gizlice Arzu’yu alıp emniyete götürmek ister. Yolda Fulya, Emre’yi arayıp Arzu’nun Ahmet’in evinde olduğunu anlar. Sinan ile Emre, Arzu’yla birlikte dışarı çıktıklarında polislerle karşılaşır.

Polisler, Arzu’yla birlikte Emre ile Sinan’ı da götürür. Alp, Zeynep’i arayıp gördüklerini ona anlatır.

 Kefaret 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakim Sude’nin Velayetini Kime Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler