Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 43. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Barış İle Zeynep Evleniyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 43. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Barış İle Zeynep Evleniyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Rıza, Sultan’a çok güzel bir evlenme teklifi eder. Nuh ile Cemile, barışır. Meltem’den sonra Tarık’da tutuklanır. Barış, yemekten sonra Nermin’i ihbar etmeyi düşünür. Sakine, Gülbin’i tanır. Doğduğun Ev Kaderindir 43. bölüm final fragmanı yayınlandı. Barış ile Zeynep, evleniyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Barış İle Zeynep Evleniyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 43. final bölümü fragmanında; Zeynep, ölen abisinin adına bir vakıf kuruyor. Cemile, hamile olduğunu öğrenip Nuh’a müjde veriyor. Emine de, Barış’tan hoşlanmaya başlıyor. Zeynep ile Barış, güzel bir düğünle evleniyorlar.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 43. bölüm final fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Sakine, Gülbin’in sürdüğü arabanın altında kalmaktan kurtulur. Gülbin, annesinin peşinden gider ve Zeynep’le onun konuşmalarını dinler. Aslında onların kendisini hiç unutmadığını anlar.

Tarık, Gülbin’in duygularıyla hareket etmesinden rahatsız olur. Meltem, onları yanına çağırır. Gülbin’e bir uçak bileti alıp Almanya’ya göndermek isterler. O ise, onlardan ayrılıp gidecek yeri olmadığı için çocukluğunun geçtiği eve gider.

Orada geceyi geçirir. Sakine, sabaha kadar rüyasında Gülbin’i görür. Zeynep, ertesi gün annesine kıyafet bakmaya gider. Nesrin, Zeynep’i arayıp konuşmak ister. Oda, bulundukları yerin konumunu atar. Nesrin orada annesiyle karşılaşır. Sakine, Nesrin’i görünce ona kızına çok benzediğini söyler.

Emine, Cemile ile Nuh’un barışmasına vesile olur. Ali Rıza, Sultan’a evlenme teklifi etmek için bir fasıl gecesi düzenler. Zeynep, oraya Nesrin’i de getirir. Barış, arkadaşı Emre’den Meltem’in tutuklandığı Tarık’ın da arandığı haberini alır. Zeynep’e, bir şey anlatmaz.

Ali Rıza, Sultan’ın önünde diz çöküp evlenme teklif eder. Sultan’da kabul eder. Ali Rıza, çağırdığı kaptan arkadaşıyla ön nikahlarını kıydırır. Tüm gece Sakine, uzun uzun Nesrin’i süzer. Onun kızı olduğundan emin olur. Ama yinede onun parmağındaki yanık yarasına bakması gerekir.

Barış, Nesrin’i yemekte görünce Zeynep’i dışarı çağırıp, Tarık ile Nesrin’in kardeş olmadıklarını Ekrem babasına çalıştıklarını söyler. Nesrin’e, Ekrem’den mesaj gelir. O konuşmak için dışarı çıkar. Arkasından Sakine’de çıkar.

Nesrin’e, Gülbin diye seslenir. Oda hemen döner. Yanına gidip göz yaşları içerisinden parmağındaki yüzüğü çıkarıp yanık yarasını görüp kızı olduğundan emin olur. Zeynep ile Barış ise, çok şaşırıyor ve donup kalır.

 Doğduğun Ev Kaderindir 43. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı Mı? Sakine Gülbin’i Tanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler