Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Amca Cumali Çareyi Kaçmakta...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Amca Cumali Çareyi Kaçmakta Buluyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kardaca’nın cenazesi büyük üzüntü içerisinde defnediliyor. Tüm Koçovalılar aynı çatı altında toplanıyor. Koçovalı kardeşler Nedim’i takip edip amcalarının yerini buluyor. Vartolu, Nedim’den intikamını alıyor. Amca Cumali, çareyi kaçmakta buluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Amca Cumali Çareyi Kaçmakta Buluyor!

Çukur 4. sezon 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Karaca’nın cesedi bulunuyor. Ayşe, acı haberi alıyor. Akın, ablasının gömüldüğü yere gidip sinir krizleri geçiriyor. Vartolu, tüm olanlardan kendisini suçlu tutup, ailesinin başına daha fazla bela getirmemek için ortadan kayboluyor.

ÇUKUR 4. SEZON 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karaca’nın cenazesi gömülüyor. Ayşe, gözyaşları içinde kızının mezarına kanlı gelinliğini koyuyor. Sultan, Ayşe’yi teselli etmeye çalışıyor. Cumali, amcasının uyuşturucu sevkıyatı yaptığı yeri öğrenip tek başına gitmek istiyor. Yamaç, onu yalnız bırakmıyor. Malların tutulduğu yerde çatışma oluyor.

Damla, mahalleden adamları toplayıp arabalarla oraya götürüyor. Amca Cumali’nin adamlarını alt eden Koçovalı kardeşler, onun uyuşturucularını ateşe veriyor. O anları amcanın adamı görüntüleyip ona gönderiyor. Yamaç, Vartolu’yu bulup onunla konuşuyor.

Olanlardan onun suçu olmadığını, insan olduğunu ve her insanın hata yapabileceğini söylüyor. Vartolu, amca Cumali’nin hesabını kesmek için Yamaç’tan araba istiyor. Yamaç, onu ikna ediyor ve hep birlikte amcalarının yerini bulmak için bir araya geliyorlar. Tüm Koçovali kardeşler aynı çatı altına yerleşiyor.

Ayşe’de, Murtaza’yı terk edip oraya gidiyor. Koçovalılar, bir araya gelip amcalarının adamını bulup kendilerini ona götürmesini isityor. Nedim, amca Cumali’ye yerlerini bulduklarını söylüyor. Amca Cumali arka kapıdan kaçıyor. Koçovalı kardeşler arayı takip ediyor. Ancak, arabanın içinden amcaları çıkmıyor.

Sadece Nedim, çıkıyor. Amca Cumali, gittiği yerdeki adamlarına daha fazla adam getirmelerini istiyor. Vartolu, Nedim’i bir kaç yerinden bıçaklayıp yaralıyor. Daha sonra Nedim’i, Meke’ye konuşturması için bırakıyor. Dışarı çıkıp onun kaçmasını bekliyorlar.

Nedim, yaralı bir şekilde oradan kurtulup amca Cumali’nin saklandığı yere gidiyor. Koçovalı kardeşler onu takip edip amcalarının yerini buluyor. Yamaç, arabasının müziğini sonuna kadar açıyor. Amcası sesi duyup kendisini bulduklarını anlıyor. Koçovalı kardeşler amcasının adamlarıyla kavgaya tutuşuyor.

Amca Cumali, zaman kazanıp helikopter çağırıyor ve helikopterle kaçıyor. Vartolu, içeri girdiğinde Nedim’i alnının ortasından vurup öldürüyor.

Çukur 4. Sezon 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Köşeye Sıkışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler