Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Köşeye Sıkışıyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Köşeye Sıkışıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 36. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yamaç, Efsun’un yanına gidip ona Karaca’nın cesedini gördüğünü, onun boğarak öldürüldüğünü göz yaşları içinde anlatır. Abisinin emanetine sahip çıkamadığı için de kendisini suçlar. Çukur 4. sezon 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Amca Cumali, köşeye sıkışıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Amca Cumali Köşeye Sıkışıyor!

Çukur 4. sezon 36. bölüm fragmanında; Karaca’nın ölümünden sonra Ayşe, kızını koruyamadığı için Yamaç’a ateş püskürüyor. Vartolu, kardeşlerine değil amcasına güvendiği için kahroluyor. Cumali, silahını kuşanıp Yamaç ve Vartolu’yu da alıp amcalarının saklandığı yere gidiyor. Nedim, Koçovalı kardeşlerin kendilerini bulduğu haberini amca Cumali’ye veriyor.

İşte Çukur 4. sezon 36. bölüm 1. fragmanı..

ÇUKUR 4. SEZON 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Emmi’yi ölmeden bulur. Emmi Yamaç’a, Çukur’u emanet ettiğini söyleyip hayatını kaybeder. Onun ölümü tüm mahalleyi büyük bir hüzne boğar. Yamaç, Emmi’in öldüğü yerde sadece bir mektup parçası bulur. Amca Cumali, kendisini Afganistan’da gösterip olacakları uzaktan izler.

Vartolu, Emmi’nin cenazesinde kardeşleri tarafından dışlanır. Çok güvendiği amcası da ortalıklarda olmayınca, iyice kendisini kötü hisseder. Akın Yasmin’e, o gece neler olduğunu sorar. Yasmin, bir el silah sesi duyduktan sonra, Karaca’yı amcanın boğduğunu anlatır.

Akın, evin her yerini arayıp kurşun kovanı arar. Amca Cumali, geriden Çuikur’u karıştırıp kardeşleri birbirine öldürdükten sonra geri dönmeyi planlar. Ayşe, her gece kızını rüyasında görür ve kendisinin üşüdüğünü söyler. Daha fazla dayanamayan Ayşe, eve gidip kızını bulmalarını ister.

Vartolu, yine Yamaç’a karşı amcasını savunur. O gelince Çukur’da silahların patladığını söyler. Yamaç, Kulkan’ın ölmeden önce çektiği videoyu eline geçirir. Vartolu’ya ve mahalleliye, amca Cumali’nin gerçek yüzünü göstermek için meydanda videoyu herkese izletir.

Vartolu, bunca yıl nasıl aldatıldığını anlar. Sinir krizleri geçiren Vartolu, kahveye düzenlenen saldırıyı da amcasının yaptığını anlar, onun Karaca’yı da öldürdüğünden emin olur. Hemen, arabaya binip gider. Yamaç’da, onunla gider. Vartolu, amcasının tüm adamlarını vurup Ahmet’e ulaşmaya çalışır. Önüne kim çıkarsa vurur.

Amca Cumali, Nedim’den her şeyi bilen Ahmet’i, hemen kaçırmasını ister. Vartolu, Ahmet’e yaralı bir şekilde bulur. Ondan, Karaca’nın yerini ister. Ahmet, Vartolu ile Yamaç’a, orman içinde bir mezar gösterir.

Kendisini yıllardır kandıran amcasının hem Emmi’nin hem de, yeğeninin katili olduğunu anlayan Vartolu, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Mezarı, kendi elleriyle açıp Karaca’nın kolundaki dövmeyi görür.

Çukur 4. Sezon 36. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Karaca’nın Ölümüyle Kahroluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler