Ana SayfaDizilerYasak Elma 110. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Hasan Ali Operasyonu Başlıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 110. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Hasan Ali Operasyonu Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 110. bölüm sezon finali bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Şahika’nın cenazesi defnedilir. Ender ile Kaya, barışır. Hasan Ali, Şahika’nın hisselerini ucuza kapatmanın derdine düşer. Bunu anlayan Kaya, Ender’le konuşur. Yıldız’la Ender, Hasan Ali’ye karşı işbirliği yapar. Yasak Elma 110. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Hasan Ali operasyonu başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Hasan Ali Operasyonu Başlıyor!

Yasak Elma 110. bölüm sezon finali fragmanında; Ender’e, şüphelerinde haklı olduğunu söyleyen bir telefon geliyor. Kaya kendilerine, Hasan Ali’nin oyun içinde bir oyun oynadığından şüpheleniyor. Yıldız, Kaya ve Ender, Hasan Ali’ye karşı bir operasyon düzenliyor. Ender, ortadan kayboluyor.

İşte Yasak Elma 110. bölüm sezon finali fragmanı…

YASAK ELMA 109. BÖLÜM ÖZETİ!

Cansu’nun attığı kurşunlardan biri Şahika’ya diğeri ise Yıldız’a gelir. Şahika, oracıkta hayatını kaybeder. Yıldız ise, kolundan yaralanır. Kendisine bir şey olmuyor ama, bebeğini kaybeder. Bebeğini kaybeden Yıldız, bir daha yalan söylememeye yemin eder.

Kaya, Şahika’nın ölümünden sonra onun şirket hisselerini satıp ülkeyi terk etmek ister. Hasan Ali ile konuşup, ondan bazı şirketle ilgili belgeler ister. Hasan Ali, şirketi zarar yapıyormuş gibi gösterip Kaya’ya hisseleri ucuza satma peşine düşer. Kaya’nın istediği belgeler, bir türlü eline geçmeyince işin içinde başka şeyler olduğunu düşünmeye başlar.

Ender, Kaya’nın gitmesini istemez. Ona yakınlaşmak için elinden geleni yapar. Kaya’da, Ender’e karşı boş olmadığı için ikili tekrar barışıp birlikte olmaya başlar. Yıldız, yalan söylemeye yemin ettikten sonra, bu sefer her keze onun hakkında ne düşünüyorsa söylemeye başlar.

Bu yüzden, herkes onun eski halini özler. Televizyonda, fenomen bir dizi çıkar. Herkesin onu izlediğini öğrenen Asuman, diziyi izleyince kendi hayatları olduğunu anlar. Ender ile Yıldız, durumu anlayınca Aysel’in konakta yaşananları parkta bir kadına anlattığını onunda, senaryo yazdığını öğrenir.

Hasan Ali, Feride’yle tekrar barışıp evlenmek ister. Çağatay’la konuşup kendisiyle annesini barıştırmak için ondan yardım ister. Hasan Ali, hastalanma numarası yapıp Feride’nin yanına gelmesini sağlar. Çağatay ile Yıldız’ın oynadığı oyun sayesinde.

Televizyonda, Yıldız’ın fenomen dizinin kendi hayat hikayesi olduğu haberini görünce, Hasan Ali gerçekten hastalanır. Çağatay’ın haberi olmadan Yıldız’ı odasına çağırıp, yaptıklarının hesabını sorar.

Yıldız, morali bozuk bir vaziyette oradan ayrılırken Ender’le karşılaşır. Ender ona, Hasan Ali’nin şirketin zarar yaptığını göstermeye çalıştığını ve o şirkette oğlunun da hisseleri olduğunu söyler. Ona, Hasan Ali’ye karşı iş birliği yapmayı teklif eder. Yıldız’da, kabul eder.

 Yasak Elma 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız’la Ender Hasan Ali’ye Karşı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler