Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 43. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı Mı? Sakine Gülbin'i Tanıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 43. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı Mı? Sakine Gülbin’i Tanıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 12 mayıs çarşamba günü final bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan 42. bölümünde; Ali Rıza, Sultan’a çok güzel bir evlenme teklifi ediyor. Nuh ile Cemile, barışıyor. Meltem’den sonra Tarık’da tutuklanıyor. Barış, yemekten sonra Nermin’i ihbar etmeyi düşünüyor. Sakine, Gülbin’i tanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Sakine Gülbin’i Tanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 12. mayıs çarşamba günü final bölümüyle ekrana gelecek. Sakine, Gülbin’in sürdüğü arabanın altında kalmaktan kurtuluyor. Gülbin, annesinin peşinden gidiyor ve Zeynep’le onun konuşmalarını dinliyor. Aslında onların kendisini hiç unutmadığını anlıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tarık, Gülbin’in duygularıyla hareket etmesinden rahatsız oluyor. Meltem, onları yanına çağırıyor. Gülbin’e bir uçak bileti alıp Almanya’ya göndermek istiyorlar. O ise, onlardan ayrılıp gidecek yeri olmadığı için çocukluğunun geçtiği eve gidiyor.

Orada geceyi geçiriyor. Sakine, sabaha kadar rüyasında Gülbin’i görüyor. Zeynep, ertesi gün annesine kıyafet bakmaya gidiyor. Nesrin, Zeynep’i arayıp konuşmak istiyor. Oda, bulundukları yerin konumunu atıyor. Nesrin orada annesiyle karşılaşıyor. Sakine, Nesrin’i görünce ona kızına çok benzediğini söylüyor.

Emine, Cemile ile Nuh’un barışmasına vesile oluyor. Ali Rıza, Sultan’a evlenme teklifi etmek için bir fasıl gecesi düzenliyor. Zeynep, oraya Nesrin’i de getiriyor. Barış, arkadaşı Emre’den Meltem’in tutuklandığı Tarık’ın da arandığı haberini alıyor. Zeynep’e, bir şey anlatmıyor.

Ali Rıza, Sultan’ın önünde diz çöküp evlenme teklif ediyor. Sultan’da kabul ediyor. Ali Rıza, çağırdığı kaptan arkadaşıyla ön nikahlarını kıydırıyor. Tüm gece Sakine, uzun uzun Nesrin’i süzüyor. Onun kızı olduğundan emin oluyor. Ama yinede onun parmağındaki yanık yarasına bakması gerekiyor.

Barış, Nesrin’i yemekte görünce Zeynep’i dışarı çağırıp, Tarık ile Nesrin’in kardeş olmadıklarını Ekrem babasına çalıştıklarını söylüyor. Nesrin’e, Ekrem’den mesaj geliyor. O konuşmak için dışarı çıkıyor. Arkasından Sakine’de çıkıyor.

Nesrin’e, Gülbin diye sesleniyor. Oda hemen dönüyor. Yanına gidip göz yaşları içerisinden parmağındaki yüzüğü çıkarıp yanık yarasını görüp kızı olduğundan emin oluyor. Zeynep ile Barış ise, çok şaşırıyor ve donup kalıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sakine Gülbin’le Karşılaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler