Ana SayfaDizilerSadakatsiz 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan'ı Evli Kalmaya İkna Ediyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’ı Evli Kalmaya İkna Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, omzundan yaralanıp hastaneye kaldırılıyor. Haluk, kalp krizi geçirip yoğun bakıma alınıyor. Derin, ifadesinde Asya’yı suçluyor. Volkan’dan ters tepki alınca üzüntüden bebeğini düşürüyor. Ama bunu Volkan’dan gizliyor. Derin, Volkan’ı evli kalmaya ikna ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Volkan’ı Evli Kalmaya İkna Ediyor!

Sadakatsiz 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Faruk ile Nalan, tutuklanıyor. Asya, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Volkan, bir an olsun Asya’nın başından ayrılmıyor. Sadece, Derin’in yanına gidip bebeğin yaşadığını öğrendikten sonra tekrar Asya’nın yanına gidiyor.

SADAKATSİZ 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar’dan, Derin’i ev götürmesini istiyor. Derin, böyle olunca iyice Asya’ya bileniyor. Asya, Volkan’dan gitmesini istiyor. O ise, Turgay’ın elinde çiçeklerle geldiğini görünce onu eve kendi elleriyle götürüyor. O gece de orada kalmak istiyor. Gönül, hastaneden eve gelince önce Derin’e sarılıyor.

Daha sonra ona tokat atıp, her şeyi onun planladığını bildiğini söylüyor. Ondan, bir an evvel toparlanıp bu hastalıklı aşkı bırakmasını çünkü, Volkan’ın hala Asya’yı sevdiğini söylüyor. Derin, ertesi gün babasını görmeye gittikten sonra dayısıyla birlikte ifade vermeye gidiyor.

İfadesinde, kendisini Faruk ve Nalan’ın Asya’nın emriyle kaçırdıklarını ve öldürmek istediklerini söylüyor. Komisere, Asya’nın kendisinin ellerini çözüp yardım ettiğinden bahsetmiyor. Asya, hastaneden çıktıktan sonra ifadeye gittiğinde Derin’in kendisini suçladığını öğreniyor.

Her şeyi dosdoğru anlatıyor. Çıktıktan sonra Melih’e, söylemediği gerçekler olduğunu eğer söylerse Derin’in tutuklanacağını söylüyor. Volkan, sinirle Derin’in yanına gidip onun bilerek kaçma planı yaptığını bildiğini nasıl Asya’yı suçlayan ifade verdiğinin hesabını soruyor.

Ona, Asya’yı vicdanlı bir insan olduğu için sevdiğini söylüyor. Annesi de üstüne gelince Derin, tuvalete gidiyor ve bebeğini düşürdüğünü anlıyor. Hemen Derya’yı arayıp ondan yardım istiyor. Bebeğini kaybettiğini öğrendikten sonra ondan, bundan kimseye bahsetmemesini istiyor.

Volkan, elinde beyaz güllerle Asya’nın yanına gidiyor. Derin, Zeynep’in huzursuz olduğunu söyleyip Volkan’ı yanına çağırıyor. Volkan’a, ertesi gün emniyete gidip ifadesini geri alacağını, karnındaki bebeğin doğmasına kadar kendisinden ayrılmamasını istiyor. Oda, kabul ediyor.

Sadakatsiz 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Tüm Suçu Asya’ya Atıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler