Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sakine Gülbin'le Karşılaşıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sakine Gülbin’le Karşılaşıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 42. yeni bölümüyle 5 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Barış, Zeynep’in konuşmasını duyunca onun kendisini terk edeceğini düşünüp içine kapanır. Zeynep’in, düğün hazırlıklarına başladığını duyunca rahatlar. Kız isteme olur. Sakine, yalnız kalmaktan korkup sorun çıkarır. O sırada Barış’a haber gelir. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sakine, Gülbin’le karşılaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Sakine Gülbin’le Karşılaşıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm 1. fragmanında; Barış Zeynep’e, Tarık’ın dolandırıcı olduğunu Nesrin’le kardeş olmadıklarını, üstelik Ekrem babasına çalıştıklarını söylüyor. Gülbin’i görüp tanıyan Sakine ona sesleniyor. Barış ile Zeynep, şaşkınlık içerisinde o tarafa doğru bakıyor. Gülbin, kaçacak mı? Yoksa annesiyle yüzleşecek mi?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm 1. fragmanı…

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Barış, Zeynep’in Nesrin ile konuşmalarını duyunca onun evlenmeye hazır olmadığını kendisini terk edeceğini düşünmeye başlar. Çocukluğunda yaşadıkları aklına gelip içine kapanır. Zeynep, Barış’ı arıyor ama o telefonlarını açmaz.

Nuh’u çağırıp onunla dertleşir. Zeynep, Barış’a mesaj çekip gönderdiği konuma gelmesini konuşmaları gerektiğini yazar. Barış, Zeynep’in evlenmek için hazır olmadığını söyleyeceğini düşünmeye başlar. Konuşmasının devamını ona anlatıyor ve onu asla bırakmayacağını söyler.

Zeynep, Emine ve Nesrin’le gelinlik bakmaya gider. Nesrin yani Gülbin, annesini iyi tanıdığı için gelinlik baktıktan sonra gittikleri yerde Zeynep’in telefonundan Sakine’yi arar. Zeynep’e, evlendikten sonra annesine ne olacağını sorar.

O da, Barış’la ayrı evde yaşayacağını, Nermin annesinin de ayrı evde yaşamak isterse Sakine annesine, ayrı ev açacağını onunla birlikte yaşamak istemediğini söyler. Sakine, tüm konuşmaları duyar ve onların kendisini başlarından atacağını düşünmeye başlar. Barış, dayısı ve Savaş, ellerinde çiçek ve çikolatalarıyla Zeynep’i istemeye giderler.

Ali Rıza, kahveleri içtikten sonra Zeynep’i ister. Nermin hemen, Zeynep’e isteyip istemediğini sorup kızını Barış’a verdiğini söyler. Sakine, bu duruma bozulur. Ali Rıza, Sakine’ye de sorar. Oda kendisine sormalarının bir öneminin olmadığını Nermin’in gereken cevabı verdiğini söyler.

Daha sonra kalkıp mutfağa gider. Zeynep, annesiyle konuşmaya çalışır. Nermin, Sakine’den Zeynep’i bir rahat bırakmasını ister. Sakine’de, kendisini sokağa atar. Zeynep annesinin peşinden koşar.

O sırada Barış’a, arkadaşı Emre’den telefon gelir. Emre, Tarık’ın sahte isim kullandığını ve dolandırıcı olduğunu söyler. Gülbin, tam Sakine’ye çarpacakken arabayı durdurur.

Doğduğun Ev Kaderindir 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Tarık’ın Dolandırıcı Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler