Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Tarık'ın Dolandırıcı Olduğunu...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış Tarık’ın Dolandırıcı Olduğunu Öğreniyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, Zeynep’in konuşmasını duyunca onun kendisini terk edeceğini düşünüp içine kapanıyor. Zeynep’in, düğün hazırlıklarına başladığını duyunca rahatlıyor. Kız isteme oluyor. Sakine, yalnız kalmaktan korkup sorun çıkarıyor. O sırada Barış’a haber geliyor. Barış, Tarık’ın sahte isim kullandığı ve dolandırıcı olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Barış Tarık’ın Dolandırıcı Olduğunu Öğreniyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Barış, Zeynep’in Nesrin ile konuşmalarını duyunca onun evlenmeye hazır olmadığını kendisini terk edeceğini düşünmeye başlıyor. Çocukluğunda yaşadıkları aklına gelip içine kapanıyor. Zeynep, Barış’ı arıyor ama o telefonlarını açmıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nuh’u çağırıp onunla dertleşiyor. Zeynep, Barış’a mesaj çekip gönderdiği konuma gelmesini konuşmaları gerektiğini yazıyor. Barış, Zeynep’in evlenmek için hazır olmadığını söyleyeceğini düşünmeye başlıyor. Konuşmasının devamını ona anlatıyor ve onu asla bırakmayacağını söylüyor.

Zeynep, Emine ve Nesrin’le gelinlik bakmaya gidiyor. Nesrin yani Gülbin, annesini iyi tanıdığı için gelinlik baktıktan sonra gittikleri yerde Zeynep’in telefonundan Sakine’yi arıyor. Zeynep’e, evlendikten sonra annesine ne olacağını soruyor.

O da, Barış’la ayrı evde yaşayacağını, Nermin annesinin de ayrı evde yaşamak isterse Sakine annesine, ayrı ev açacağını onunla birlikte yaşamak istemediğini söylüyor. Sakine, tüm konuşmaları duyuyor ve onların kendisini başlarından atacağını düşünmeye başlıyor. Barış, dayısı ve Savaş, ellerinde çiçek ve çikolatalarıyla Zeynep’i istemeye gidiyorlar.

Ali Rıza, kahveleri içtikten sonra Zeynep’i istiyor. Nermin hemen, Zeynep’e isteyip istemediğini sorup kızını Barış’a verdiğini söylüyor. Sakine, bu duruma bozuluyor. Ali Rıza, Sakine’ye de soruyor. Oda kendisine sormalarının bir öneminin olmadığını Nermin’in gereken cevabı verdiğini söylüyor.

Daha sonra kalkıp mutfağa gidiyor. Zeynep, annesiyle konuşmaya çalışıyor. Nermin, Sakine’den Zeynep’i bir rahat bırakmasını istiyor. Sakine’de, kendisini sokağa atıyor. Zeynep annesinin peşinden koşuyor.

O sırada Barış’a, arkadaşı Emre’den telefon geliyor. Emre, Tarık’ın sahte isim kullandığını ve dolandırıcı olduğunu söylüyor. Gülbin, tam Sakine’ye çarpacakken arabayı durduruyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Düğün Hazırlığına Gölge…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler