Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep'in Düğün Hazırlığına Gölge...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Düğün Hazırlığına Gölge Düşüyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 41. yeni bölümüyle 28 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Tarık, Nermin’e kur yapar. Barış, Tarık’ın basına fotoğraf vermek istemediğinin peşine düşer. Nesrin ise, Zeynep’in hayatını Barış’ı bile ondan kıskanır. Sakine, şirkete gelince Nesrin, kaçacak delik arar. Dizinin 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep’in, düğün hazırlığına gölge düşüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep’in Düğün Hazırlığına Gölge Düşüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölüm 1. fragmanında; Barış, duyduklarından sonra Zeynep’in evliliğe hazır olmadığını düşünüp içine kapanıyor. Zeynep, gelinlik bakmaya giderek düğün hazırlığına başlıyor. Sakine, Zeynep’in evleneceğini öğrenip kendisini yollara atıyor. Tarık, alenen Nemir’e asılıyor. Nesrin, arabasıyla Sakine’ye çarpıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Nesrin ile Tarık, tavalette öpüşürken Barış içeri girer. Ancak, Tarık midesi bulandığını söyleyip numara yapar. Barış, anlamasa da onlarda garip bir şeyler olduğunu anlar. Bir şey belli etmeden sofraya tekrar oturur.

Tarık, oyunun bir parçası olarak Nermin hanıma kur yapar. Şirketin ilk iş gününde Zeynep, Ekrem babasının çalıştığı herkesi işten çıkartır. Tarık, Nesrin’i işe alması için Zeynep’e önerir. Zeynep, onu kıramayıp Nesrin’i işe alır. Restoran çıkışı çekilen fotoğrafları hemen Nesrin, Meltem’i arayıp yayınlanmasını engeller.

Zeynep, röportaj yapar. Tarık, son anda içeri girer. Zeynep, onu da yanlarına çağırır. Ama muhabir Tarık’a, bu fotoğrafı da yayın izini verip vermeyeceğini sorar. Tarık, Zeynep’in öncelikli olduğunu söyleyip fotoğrafa girmez.

Barış, Tarık’tan şüphelenip hemen Savaş’tan onu araştırması için yardım ister. Emine, Nuh’la fazla ilgilenince Savaş onu kıskanıp eve gider. Restoranda, hummalı bir menü çalışması varken Savaş’ın gitmesiyle toplantı yarıya bölünür.

Nermin, Tarık’ı restorana davet ederken Zeynep’de, Nesrin’i Barış’ın evine davet eder. Ali Rıza, Tarık’tan hiç hoşlanmaz. Emine, Nesrin’le tanışır ve ondan hiç hoşlanmaz. Nesrin, yemekten sonra düşecek gibi olup Barış’la yakınlık kurmaya çalışır.

Daha sonra, şişe oyunu oynayıp Barış’la dans eder. Barış, Nesrin’le dansa kalmak zorunda kalır. Ama daha sonra Zeynep’i dansa kaldırır. Emine, Nesrin’in onlar dans ederken onlara kinle baktığını görür. Zeynep, annesini şirkete davet eder. Güvenlik, Sakine’nin Zeynep’in annesi olduğuna inanmayıp içeri almaz.

Oda, Zeynep’i arar. Zeynep, aşağı inip annesinin koluna girip yukarı odasına çıkarır. Çalışanlarına annesini tanıştırdığını duyan Nesrin, kaçacak delik arar.

Doğduğun Ev Kaderindir 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nesrin Sakine’yle Karşılaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler