Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nihal Sonunda İçini Döküyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nihal Sonunda İçini Döküyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 34. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, Miço’nun nasıl bir mektupla kendisini bırakıp gittiğini anlatıyor. Vahit, babasının kendisine yaptığının aynısını oğluna yaptığını anlayıp pişmanlık duyuyor. Nihal, sonunda doktor hanıma içini döküyor.

Cuma Dizileri 2020

Nihal Sonunda İçini Döküyor!

Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nihal kliniğe, yalnız bitkin bir şekilde geliyor. Tuna, onun koluna girip doktor hanımın yanına zor çıkarıyor. Nihal gelir gelmez, bu hale gelmesinin sebebinin doktor hanım olduğunu söylüyor. Doktor hanım, onu sabırla dinliyor ve anlatmasını istiyor.

KIRMIZI ODA 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nihal, Sefer’in kendisini yalnız bıraktığından şikayet ediyor. Sonra anlatmaya başlıyor. Nihal, düğün hazırlıkları yaparken Maria kendisini buluyor. Onunla bir kahve içip konuşmak istediğini söylüyor. Nihal, onun Sefer’in sevgilisi olduğunu anlayıp hemen konuşmayı bitirmek istiyor.

Ama, Sefer’in neden onu sevdiğini ve aşık olduğunu anlıyor. Maria, duyguları ve kişiliğini saklamayan canlı bir insandı. Nihal, onun o halini gördükten sonra kendisinin yıllarca üzerine yüklenen rolü oynadığını yeni anlıyor. Maria, Nihal ile Sefer’in evlendiği gün Berlin’de bir köprüden atlayıp intihar ediyor.

Nihal, Sefer’in onu unutamadığını ve onun hayaliyle yıllarca yaşadığını doktor hanıma anlatıyor. Doktor hanım Nihal’e, kendisi gibi olmasını tavsiye ediyor. Sadi, Hamza’yla hayatlarının değiştiğini anlatıyor. Miço, annesini her gece görmeye gittiği bir gün annesini bir adamın zorla arabaya binmesinin zorlandığını görüyor.

Hemen, annesini korumaya çalışırken bıçaklanıyor. Vahit, Miço’yu tedavi ettiriyor. Sadi, sabah uyandığında Miço’nun, kendisine bir mektup bırakıp uzaklara gittiğini öğreniyor. O günden sonra Miço’dan haber alamıyor. Vahit, seansa gelip doktor hanıma yıllar sonra da olsa babasının teşhisini koyduğu için onu tebrik ediyor.

Vahit, babasının bir iyi bir kötü halleriyle büyümüştür. Bir gün babası intihar ediyor ve annesi bundan Vahit’i suçluyor. Sevdiği bir kızla evlenmek isteyen Vahit, babası tarafından engelleniyor. Vahit, babasının yaptığı aynı şeyi oğluna yaptığının pişmanlığını yaşadığını doktor hanıma itiraf ediyor.

Kırmızı Oda 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit Sefer’i Nasıl Yaktığını Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler