Ana SayfaDizilerSon Yaz 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? DNA Testinde Gökhan Akgün'ün Abisi...

İlgili Postlar

Son Yaz 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? DNA Testinde Gökhan Akgün’ün Abisi Çıkıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim’in ve Soner’in uyarılarına rağmen Akgün, Gökhan’la görüşüp kavga ediyor. Yağmur, Akgün’den gizli DNA testi yaptırıyor. Selim, Korhan’ın cesedini bulup Fatih’i tutuklatıyor. Ancak Serap’ın ifadesi durumları değiştiriyor. DNA testinde Gökhan, Akgün’ün abisi çıkıyor.

Cuma Dizileri 2020

DNA Testinde Gökhan Akgün’ün Abisi Çıkıyor!

Son Yaz 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akgün, Gökhan’ın yanına tekrar gidiyor. Onun arabası birileri tarafından kaçırılıyor ve onun borcu karşılığında arabasının kaçırıldığını öğrenen Akgün, Gökhan’a yardım etmek istiyor. Gökhan, çocukluğundan beri hapislerde olduğunu hayatında kimseyi istemediğini söylüyor.

SON YAZ 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akgün, yinede ona yardım edeceğini söyleyip araması için kartını bırakıyor. Heyecanla Akgün, Yağmur’u arıyor ve olanları ona anlatıyor. Canan, Akgün yüzünden büyük bir soruşturma geçiriyor. Akgün, bunun için suçluluk duyup Canan’a çiçek alıp özür diliyor. Selim, Korhan’ın cesedini bulmak için marinada büyük bir çalışma başlatıyor.

Fatih, Serap’a girip kapısında polis olduğunu, Korhan’ı öldürmediğini ama onun düşüp öldüğünü göz yaşları içinde anlatıyor. Serap ona, nasıl yardım edeceğini soruyor. Korhan’ın cesedi bulunduktan sonra Fatih, tutuklanıp mahkemeye çıkarılıyor. Serap’ın, yalancı şahitlik etmesiyle işler karışıyor.

Soner, hapisten çıktıktan sonra Akgün’e, Gökhan’ın onun abisi olmadığını ve babasına çalışıyor olabileceğini söylüyor. Akgün, Soner’le kavgaya tutuşunca evden kovuluyor. Yağmur, Gökhan ile Akgün’ün kahve içtiklerini görüp fincanı alıp, babasından DNA testi yapması için rica ediyor.

Akgün, babasıyla konuşuyor ve Gökhan’ın sağ omzunun arkasında doğum lekesi olduğunu öğreniyor. Soner, Gökhan’ın dükkanına girip onun her şeyi not aldığını görüp, notları Akgün’ün önüne döküyor. Akgün, gördüklerinden sonra o hırsla Gökhan’ın dükkanına gidip onu hastanelik ediyor.

Gökhan’ın, beyninde tümör olduğu ve altı ay ömrü kaldığı için o notları aldığı ortaya çıkıyor. Tabi, bu da onun uydurması değilse. Yağmur, Akgün’e yaptırdığı DNA testi sonucunu veriyor ve sonuca göre Gökhan’la kardeş olduklarının doğru olduğu anlaşılıyor.

Son Yaz 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Gökhan’ın Gerçek Yüzünü Görüyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler