Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit Sefer'i Nasıl Yaktığını Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit Sefer’i Nasıl Yaktığını Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 34. yeni bölümüyle 23 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nihal, Sefer’le nasıl tanışıp evlenme teklifi aldığını anlatır. Sefer, hayatında sadece bir kadını sevdiğini, hala da onu sevdiğini anlatır. Vahit, babasının da benzer rahatsızlığı olduğunu söyler. Sadi ile Miço, Cemre’nin intikamını Abdullah’tan alır. Kırmızı Oda 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Vahit, Sefer’i nasıl yaktığını anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Vahit Sefer’i Nasıl Yaktığını Anlatıyor!

Kırmızı Oda 34. bölüm 1. fragmanında; Vahit, babasının kendisini sevdiği kadından ayırdığını, kendisinin de babasının yaptığı şeyi oğluna yaptığını anlatıyor. Nihal, Sefer’in o odaya neden kapandığını bildiğini ve hiç sevilmediğini anlatıyor. Sadi, Miço’nu nasıl kaybettiğini anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 34. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanım ilk seansını Nihal’le başlar. Nihal, Sefer’le menajeri vasıtasıyla tanışır. Sefer, elinde çiçek ve çikolata Nihal’in evine gelir. Nihal’in babası, Sefer’in çok zengin bir aileden olduğunu duyunca havalara uçar. Sefer, ertesi gün Nihal’i yemeğe davet eder.

Yemekte, niyetinin onunla evlenmek olduğunu söyler. Nihal, tüm olanları anlatırken gözlerinin içi gülür. Doktor hanıma hiç olumsuz bir şey anlatmaz. Daha sonra Sefer, seansa girer. Sefer, uzun yıllar Almanya’da yöneticilik yapar. Orada tanıştığı Maria’ya aşık olur ve onunla büyük bir aşk yaşamaya başlar.

Onsuz olamayacağını anlayınca evlenme teklif eder. Ancak, babası onun evliliğini onaylamaz. Sefer, sadece o kadını sevdiğini ve halada onu sevdiğini söyler. Sadi ile Miço, Cemre’nin öldüğünü anladıktan sonra onun ambulansla götürüldüğünü göz yaşları içinde izler.

Daha sonra, Miço’da ateşlenir. Sadi, hemen onun annesinin yanına gidip Mehmet’in çok hasta olduğunu söyler. Annesi Mehmet’i hastaneye götürür tedavi ettirir. Miço, kendisine geldikten sonra annesinin yüzüne bile bakmaz. Onun para yardımını da geri çevirir. Sadi Miço’ya, Abdullah’ın korktuğu Hamza’nın çetesine gidip ondan intikam alma planını anlatır.

İkili gidip Hamza’ya, Abdullah hakkında her şeyi ona anlatır. Hamza, onun çetesini dağıtıp oradaki çocukların hayatını kurtarır. Aslında Hamza, Abdullah’ın anlattığı kadar kötü biri değildir. O çocuklara iş verip meslek öğretmektedir. Vahit, doktor hanıma çok para harcadığını ve oteli satmak zorunda kaldığını anlatır.

Doktor hanım, Vahit’in teşhisini koyar. Onun babasının da benzer rahatsızlığı olduğunu öğrenince, durumun genetik olup olmadığı konusunda düşünmeye başlar. Vahit, bir hafta sonra tekrar gelmek üzere klinikten ayrılır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler