Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Bilerek Kaza Geçiriyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Bilerek Kaza Geçiriyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Camdaki Kız, 5. yeni bölümüyle 6 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rafet, Sedat’a onu mirasından ve evlatlıktan ret ettiğini söyler. Feride, namuslarına laf söyleneceğinden korkup Nalan’a, buradan dönüş olmadığını ve Sedat’la evleneceğini söyler. Selen’e, Sedat’la ilgili kötü bir haber gelir. Camdaki Kız 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Sedat, bilerek kaza geçiriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sedat Bilerek Kaza Geçiriyor!

Camdaki Kız 5. bölüm 2. fragmanında; Nalan, Sedat’la ilgili şüphesini içinden çıkaramıyor. Sedat, Cana’ya birlikte gitmeyi teklif ediyor. O bunu kabul etmeyince arabasını ölümüne sürüyor. Feci bir kaza geçirip hastaneye kaldırılıyor. Nalan, mecburen onu görmeye gidiyor.

İşte Camdaki Kız 5. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan’dan sonra, Feride’de de gazetede yazan haberleri okur. Hemen Nalan’ın parmağından yüzüğü çıkarmasını ister. Nalan’ın elinden telefonunu da alıp oturup onlardan gelecek açıklamayı bekler. Evdekiler gazetede çıkan haberleri öğrenir ve Rafet’e nasıl bu haberi vereceklerini bilemezler.

Rafet, oğluna ateş püskürür. Muzo’nun yanına gidip onunla konuşur. O ise babasına, beklemelerini ertesi gün arayıp annesinin doğum günü partisi olduğunu ve partiye Cana’yla eşini de çağırmasını ister. Herkesin bu role adapte olmasını tembihler. Feride, sabaha kadar ne yapacağını düşünüp gözünü kırpmaz.

Sabah Gülistan, Feride’yi arayıp onları doğum gününe davet eder. Feride, daveti kabul eder. Nalan’a da yüzüğü takmasını ister. Doğum günü davetine giden aileyi Cana karşılır. Feride ona, elini vermez. Yemek yendikten sonra Feride, Rafet bey ve eşiyle konuşmak istediğini söyler.

Rafet, Feride’yi Cana’nın aile dostlarının kızı olduğuna inandırır. Feride, eğer bir daha böyle bir şey olursa bu işin bozulacağını söyler. Selen, Sedat ile Nalan’ı yalnız bırakıp konuşmaları için bahçeye çıkarır. Sedat, Nalan’a ceketini veriyor. Feride’nin gelmesiyle Sedat, eve girer.

Cana Sedat’a, mesaj çekip onu odasında beklediğini yazar. Nalan, annesiyle eve girerken Sedat’ın ceketinden bir mücevher kutusu düşer. Kutuyu açan Nalan, bir bileklik görür. Sedat, Cana’nın yanına çıkıp ona aldığı bilekliği hediye eder. O anları Muzo, odasından izler.

Selen, Sedat’ın odasına çıkıp onu aşağı gönderip Cana’yla konuşur. Daha sonra Gülistan’ın pastası kesilir. Nalan, Cana’nın bileğinde o bilekliği görür. Sedat’ın yanına gidip ona yüzüğü verip dönüp gider.

Camdaki Kız 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Nalan’ı Sedat’la Evlenmeye Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler