Ana SayfaDizilerMasumiyet 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Harun Beril'le De İş Birliği Yapıyor!

İlgili Postlar

Masumiyet 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Harun Beril’le De İş Birliği Yapıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumiyet, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Harun, Ela ile işbirliği yapıp ondan İlker’e yaklaşıp gerçekleri öğrenmesini istiyor. Hale, İsmail’i ihbar ediyor. İsmail, suçunu itiraf ediyor. Umut, tutuklanıyor ama konuşmuyor. Bahar, Harun’dan şüphelenmeye başlıyor. Harun, Beril’le de iş birliği yapıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Harun Beril’le De İş Birliği Yapıyor!

Masumiyet 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ela, annesinden gizli Harun’la iş birliği yapıyor ve İlker’le görüşüp o geceyle ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. Umut, tutuklanıyor. Polis, Umut’un o gece olayın olduğu eve yakın bir benzinlikten hediye aldığı görüntülerini ele geçiriyor.

MASUMİYET 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Umut, nöbetçi mahkemeye çıkarılıyor ve tutuklu yargılanmak üzere hapse atılıyor. Tüm uğraşlara rağmen Umut, o geceyle ilgili hiçbir şey konuşmuyor. Hale’nin ihbarı üzerine İsmail tutuklanıyor. İsmail, Ela’yı arabadan attığını itiraf ediyor. İlker, aklandığı için rahatlıyor.

Hale, ertesi gün oğluyla birlikte şirkete gidip boy gösterisi yapıyor. İlker, eski odasını alıyor. Banu’da, işine yeniden başlıyor. Beril, tüm suçu Umut’a yükleyip İsmali’i kurtarma derdine düşüyor. Bahar, Harun’un arabasını görünce tanıyor ve o gece o arabanın karakolda gördüğünü hatırlıyor.

Harun’la buluştuğunda ona, olay gecesi karakola gidip gitmediğini soruyor. Oda, gitmediğini söylüyor. Hale, Harun’un evine gidiyor. 40 yıl önce Harun’u değil İsmail’i seçip evlenen Hale, artık arada kimsenin olmadığını ona ima ediyor.

Birce eve geldiğinde Hale ile Harun’u el ele görüyor. İlker’in kendisinin kulağına Harun’u, annesini kaptırmamasını söylediği aklına geliyor. İrem, kocasının aklanmasıyla bir şeylerin değişeceğini zannedip onunla yemeğe çıkmak istiyor.

İlker ise, Ela ile buluşuyor. Ela’nın o gece, Umut’un orada olduğunu bildiğini öğrenen İlker, çok öfkeleniyor. Oradan gitmek isteyen Ela’nın gitmesine izin vermeyip kapıyı kilitliyor. Hale, birini beklemeye başlıyor. Kapı çalınca Harun’un geldiğini düşünüyor. Ama karşısında Bahar’ı görüyor.

Harun ise Beril ile buluşuyor. Beril’e, sırada ne olduğunu soruyor. Harun, Ela ile Bahar’dan sonra, Hale ve Beril’le iş birliği içine giriyor.

Masumiyet 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hale İsmail’i Bitirmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler