Ana SayfaDizilerMaraşlı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur'u Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur’u Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 17. yeni bölümüyle 10 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Necati, yanan evden Maraşlı, Mahur ve Nevzat’ı kurtarır. Nevzat’ı, rehin alıyor. Necati, Mahur’a zehir verip, Hilal’in gelmesini ister ve ona Mehmet İnce’nin yaşayıp yaşamadığını sorar. Maraşlı 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maraşlı, Mahur’u kurtarmak için zamanla yarışıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Mahur’u Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

Maraşlı 17. bölüm 1. fragmanında; Necati, Mehmet İnce’nin yaşayıp yaşadığını öğrenmeden Mahur’u kurtaracak panzehiri vermiyor. Hilal, Necati’yi yaralıyor. Yaralandığı halde Necati, istediğini öğrenmeden Mahur’a gereken panzehirin yerini Maraşlı’ya söylememekte inat ediyor.

İşte Maraşlı 17. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1390032819385155584

MARAŞLI 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Savaş, Mahur ile Maraşlı’nın bulunduğu evi ateşe verdikten sonra uzaktan onları izler. Ama oraya, itfaiye ve polis arabalarının gelmesinden sonra oradan uzaklaşmak zorunda kalır. Maraşlı Mahur ve Nevzat, yanan evden kurtarılır.

Mahur, gözünü açtığında kendisini bilmediği bir evde bulur. Maraşlı’yı bulduktan sonra, bir gürültü duyup oraya doğru giderler. Karşılarına Necati çıkar. Necati, Mahur’a sarılıp onları kurtardığını söyler. Mahur’u ise, susması karşılığında Mahur’a onun, istihbarattan olduğunu söyleyeceğini söyleyip tehdit eder.

Maraşlı, susmak zorunda kalır. İlhan, bıçaklandığı için revire alınır. Aziz, İlhan’ı öyle görünce kalp krizi geçirir. Hastanede, bir kargaşa çıkar. İlhan babasına, bu fırsatta kaçmayı teklif eder. O kabul etmese de, hastaneden kaçıp bir taksiye binerler. Polisleri atlattıktan sonra Aziz, bir adamından para alıp tekneyle yurt dışına kaçmayı planlar.

Necati, Maraşlı’yla Mahur’a belli etmeden gece dışarı çıkmak ister. Ona tüfek verir ve en çok sevdiği şeyin gece, Geyik avına çıkmak olduğunu söyler. Maraşlı, yıllardır gördüğü kendisinden yardım isteyen geyik kabusunu hatırlar. Necati, Maraşlı’dan Hilal’i aramasını ister.

Aradıktan sonra Necati telefonu alıp Hilal’e, verdiği konuma korumasız gelmesini ister. Hilal, tek başına gelir. Necati, o gelmeden önce Mahur’a bir zehir verir. Hilal geldikten sonra ona, Mehmet İnce’nin yaşayıp yaşamadığını sorar. O bilgi karşısında Nevzat’la onu tehdit eder.

Hilal, Nevzat’ın ölümünü umursamayıp ona silahını çeker. Bu sefer Maraşlı’yı, Mahur’la tehdit eder. Ona, Mahur’u zehirlediğini ve panzehirin kendisinde olduğunu söyler. Maraşlı, Mahur’u kurtarmak için onun yanına koşar.

Savaş, İlhan’la Aziz’i kaçarken teknede yakalar. İlhan Savaş’a, babasının öldürenin babası değil Necati, olduğunu söyler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler