Ana SayfaDizilerMaraşlı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Necati'nin Asıl Amacı Ne?

İlgili Postlar

Maraşlı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Necati’nin Asıl Amacı Ne?

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Maraşlı, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Necati, yanan evden Maraşlı, Mahur ve Nevzat’ı kurtarıyor. Nevzat’ı, rehin alıp Maraşlı’yı Mahur’a bir şey söylememesi için tehdit ediyor. Necati, Hilal’in gelmesini istiyor ve ona Mehmet İnce’nin yaşayıp yaşamadığını soruyor. Maraşlı, Mahur’u kurtarmak için koşuyor. Necati’nin, asıl amacı ne?

Pazartesi Dizileri 2020

Necati’nin Asıl Amacı Ne?

Maraşlı 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Savaş, Mahur ile Maraşlı’nın bulunduğu evi ateşe verdikten sonra uzaktan onları izliyor. Ama oraya, itfaiye ve polis arabalarının gelmesinden sonra oradan uzaklaşmak zorunda kalıyor. Maraşlı Mahur ve Nevzat, yanan evden kurtarılıyor.

MARAŞLI 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahur, gözünü açtığında kendisini bilmediği bir evde buluyor. Maraşlı’yı bulduktan sonra, bir gürültü duyup oraya doğru gidiyorlar. Karşılarına Necati çıkıyor. Necati, Mahur’a sarılıp onları kurtardığını söylüyor. Mahur’u ise, susması karşılığında Mahur’a onun, istihbarattan olduğunu söyleyeceğini söyleyip tehdit ediyor.

Maraşlı, susmak zorunda kalıyor. İlhan, bıçaklandığı için revire alınıyor. Aziz, İlhan’ı öyle görünce kalp krizi geçiriyor. Hastanede, bir kargaşa çıkıyor. İlhan babasına, bu fırsatta kaçmayı teklif ediyor. O kabul etmese de, hastaneden kaçıp bir taksiye biniyorlar. Polisleri atlattıktan sonra Aziz, bir adamından para alıp tekneyle yurt dışına kaçmayı planlıyor.

Necati, Maraşlı’yla Mahur’a belli etmeden gece dışarı çıkmak istiyor. Ona tüfek veriyor ve en çok sevdiği şeyin gece, Geyik avına çıkmak olduğunu söylüyor. Maraşlı, yıllardır gördüğü kendisinden yardım isteyen geyik kabusunu hatırlıyor. Necati, Maraşlı’dan Hilal’i aramısını istiyor.

Aradıktan sonra Necati telefonu alıp Hilal’e, verdiği konuma korumasız gelmesini istiyor. Hilal, tek başına geliyor. Necati, o gelmeden önce Mahur’a bir zehir veriyor. Hilal geldikten sonra ona, Mehmet İnce’nin yaşayıp yaşamadığını soruyor. O bilgi karşısında Nevzat’la onu tehdit ediyor.

Hilal, Nevzat’ın ölümünü umursamayıp ona silahını çekiyor. Bu sefer Maraşlı’yı, Mahur’la tehdit ediyor. Ona, Mahur’u zehirlediğini ve pan zehrin kendisinde olduğunu söylüyor. Maraşlı, Mahur’u kurtarmak için onun yanına koşuyor. Savaş, İlhan’la Aziz’i kaçarken teknede yakalıyor. İlhan Savaş’a, babasının öldürenin babası değil Necati, olduğunu söylüyor.

Maraşlı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı’nın Kabusu Gerçek Mi Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler