Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vartolu İle Yamaç Karaca'nın...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vartolu İle Yamaç Karaca’nın Mezarını Buluyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Vartolu, Cumali amcasının kendisinin beynini yıkadığını anlamak istemiyor. Yamaç’ın, izlettiği videoyla onun Karaca’nın katili olduğunu anlıyor. Vartolu ile Yamaç, Karaca’nın mezarını buluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu İle Yamaç Karaca’nın Mezarını Buluyor!

Çukur 4. sezon 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Emmi’yi ölmeden buluyor. Emmi Yamaç’a, Çukur’u emanet ettiğini söyleyip hayatını kaybediyor. Onun ölümü tüm mahalleyi büyük bir hüzne boğuyor. Yamaç, Emmi’in öldüğü yerde sadece bir mektup parçası buluyor. Amca Cumali, kendisini Afganistan’da gösterip olacakları uzaktan izliyor.

ÇUKUR 4. SEZON 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Vartolu, Emmi’nin cenazesinde kardeşleri tarafından dışlanıyor. Çok güvendiği amcası da ortalıklarda olmayınca, iyice kendisini kötü hissediyor. Akın Yasmin’e, o gece neler olduğunu soruyor. Yasmin, bir el silah sesi duyduktan sonra, Karaca’yı amcanın boğduğunu anlatıyor.

Akın, evin her yerini arayıp kurşun kovanı arıyor. Amca Cumali, geriden Çuikur’u karıştırıp kardeşleri birbirine öldürdükten sonra geri dönmeyi planlıyor. Ayşe, her gece kızını rüyasında görüyor ve kendisinin üşüdüğünü söylüyor. Daha fazla dayanamayan Ayşe, eve gidip kızını bulmalarını istiyor.

Vartolu, yine Yamaç’a karşı amcasını savunuyor. O gelince Çukur’da silahların patladığını söylüyor. Yamaç, Kulkan’ın ölmeden önce çektiği videoyu eline geçiriyor. Vartolu’ya ve mahalleliye, amca Cumali’nin gerçek yüzünü göstermek için meydanda videoyu herkese izletiyor.

Vartolu, bunca yıl nasıl aldatıldığını anlıyor. Sinir krizleri geçiren Vartolu, kahveye düzenlenen saldırıyı da amcasının yaptığını anlıyor, onun Karaca’yı da öldürdüğünden emin oluyor. Hemen, arabaya binip gidiyor. Yamaç’da, onunla gidiyor. Vartolu, amcasının tüm adamlarını vurup Ahmet’e ulaşmaya çalışıyor. Önüne kim çıkarsa vuruyor.

Amca Cumali, Nedim’den her şeyi bilen Ahmet’i, hemen kaçırmasını istiyor. Vartolu, Ahmet’e yaralı bir şekilde buluyor. Ondan, Karaca’nın yerini istiyor. Ahmet, Vartolu ile Yamaç’a, orman içinde bir mezar gösteriyor.

Kendisini yıllardır kandıran amcasının hem Emmi’nin hem de, yeğeninin katili olduğunu anlayan Vartolu, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Mezarı, kendi elleriyle açıp Karaca’nın kolundaki dövmeyi görüyor.

Çukur 4. Sezon 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Saldırıyı Amcasının Yaptığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler