Ana SayfaDizilerSon Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan Koronavirüse Yakalandı

İlgili Postlar

Son Yaz’ın Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan Koronavirüse Yakalandı

Son Yaz dizisinde ‘Yağmur’ karakterini canlandıran genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan koronavirüse yakalandı. Son Yaz dizisinin oyuncuları ve çekim ekibi de karantina altına alındı ve dizi yayına ara verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Ara Verildi

Cuma akşamları ekrana gelen Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan’ın PCR test sonucu pozitif çıkması üzerine, başta Alperen Duymaz ve Ali Atay olmak üzere, tüm ekip karantinaya alındı.

Yapım şirketi üç gün sonra tekrar yaptırdığı testlerde birçok çalışanın da pozitif çıkması üzerine çekimlere ara verdiğini duyurdu. Sette çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle çekimleri durdurulan Son Yaz’ın yeni bölümü de bu hafta ekranlarda olmayacak.

Son Yaz 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gökhan Akgün’ü Öldürmeyi Planlıyor!

Son Bölümde Yaşananlar

Gökhan’ın borcundan dolayı tutulan arabayı almak için Akgün hemen bir plan yapıyor. Soner, Eray ve Ahmet’le birlikte adamın mekanını basıp arabayı istiyor. Kavgaya tutuşup arabayı alıp abisine götürüyor ve ondan özür diliyor. Akgün’den önce Yağmur, onun yanına gidip konuşuyor.

Onun, yaptıkları için çok pişman olduğunu söylüyor. Gökhan, Akgün’ün özrünü kabul ediyor. Akgün, Gökhan’ı mekanına davet ediyor. Gökhan’da iki kızla birlikte mekana geliyor. Kızlardan birinden, Akgün’e yaklaşmasını istiyor. Bir fotoğraf çekip Yağmur’a gönderip ona teşekkür ediyor.

Yağmur, Gökhan’ın kendisine gönderdiği fotoğrafta Akgün’ün yanında bir kadın görüp kıskanıyor ve dönüp gidiyor. Soner, durumu Akgün’e haber veriyor. Akgün, Yağmur’a ulaşıp onunla konuşuyor. Yağmur, Akgün’dan ayrılmak istediğini söylüyor. Selim, Serap’la konuşup yalancı şahitlik etme suçundan ne kadar hapis yatabileceğini ona söylüyor.

Emel, Serap’ın yanına gidip o gün beraber olduklarını neden Fatih için yalancı şahitlik yaptığını soruyor. Serap, Fatih’e yalancı şahitlik yapmaktan vazgeçiyor. Selim, Fatih’in Halil Sadi’ye çalıştığını bildiği için ona, Soner’i götürüyor.

Soner, babasının avukatlarının başına neler geldiğini Fatih’e anlatıyor. Akgün, Gökhan’ın babasını bulmanın peşinde olduğunu anlayıp onun peşine düşmesini sağlıyor. Gittiği evde Gökhan’nın karşısına çıkıp onun ne yapmaya çalıştığını anladığını söylüyor. Gökhan, Halil Sadi’yi arayıp Selçuk’u bulacağını, nasıl olsa oğlunun cenazesine geleceğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler