Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz 'in Kutlaması Feyza Aktan'a Gönderme Mi

İlgili Postlar

Özcan Deniz ‘in Kutlaması Feyza Aktan’a Gönderme Mi

Özcan Deniz, annesi Kadriye Deniz’in doğum gününü Instagram sayfasında kutladı. Sanatçının yaptığı paylaşım Feyza Aktan’a gönderme olarak yorumlandı. Detaylar haberimizin devamında…

Kursağından Kesip Bize Yedirdin

Annesinin fotoğrafını paylaşan Özcan Deniz, şunları söyledi:

Sokakta ip atlıyorken 13 yaşında evlendirdiler seni… Babam da sen de çocuktunuz. İkiniz de ne yaşadığınızı, neler olacağını bilmiyordunuz. Babam hayatı yakalamak için dışarıya çevirdi yüzünü, sen ise kucağında 6 çocukla içeride, doğunun coğrafyası gibi sert zorluklarla baş başa bırakıldın. Gençliğin; önce Adana’ya, sonra Ankara’ya, sonra da Aydın’a göçlerle bilmediğin hayatlara sürüklenerek geçti.

Özcan Deniz’den Eski Eşi Feyza Aktan Hakkında ‘Hastalık’ İddiası!

Okumayı, yazmayı kendin öğrendin ama hayat denen okulda defalarca master (yüksek lisans) yaptın. 6 çocuk, 10 torun büyüttün. Kursağından kesip bize yedirdin. Kimseye minnet etmedin. Tarlalarda, çapalarda, pamuklarda, çalışarak bizlere çorbanı hep pişirdin. Senin yaşadıklarından tek bir anı, senin hayat boyu sahip olamadığın her şeye sahip, bu yeni yetme şımarıklardan herhangi birine yüklesek adlarını unuturlar.

ozcan-deniz

İyi ki Senin Evlatlarınız

Sözlükte ki “anne” tanımına sen ve senin gibi kendi çıkarlarını ve hırslarını evlatlarının önüne koymayan anneleri yazmalılar. Evladın kıymetini, aile olmanın önemini, sabırlı olmayı, kolay kolay pes etmemeyi senden öğrendik. Maalesef hayat artık senin bildiğin hayat değil Kado… Sana da bize de garip bu hayat… Ama devam ediyor ve yaşanacak hala çok güzel günler ve hala baş etmemiz gereken çok sorun var. Bugün doğum günün… Seni çok seviyoruz ve iyi ki senin evlatlarınız. İyi ki doğdun canım anam.

Bakıcısını Dövdü mü?

Aktan’ın Özcan Deniz‘in evinde çalışmaya devam eden bakıcı Gülnaz’a şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Hatta bakıcının morarmış bacaklarının görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi. İddiaların odağındaki Feyza Aktan’dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Özcan Deniz, ‘Senkron’ dizisinde oğlu Kuzey’in Naz adıyla seslendiği Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz’a da rol vermişti.

Özcan Deniz Kimdir?

Kaba Kuvvet Kullanmadım

Aktan oğlunun bakıcısını dövdüğü yönündeki iddiaları “Beni şikayet edip kanunen hakkını arayacağı merciler var. Onu bu hale ben getirmedim. Gülnaz iki sene benimle çalıştı. 7 ay önce işine son verdim. Benim işine son verdiğim gün Özcan’ın yanında işe başladı. Yedi ay sonra böyle bir fotoğrafın çıkmasına şaşırdım. Olayla alakam yok. Asla kaba kuvvet kullanmam. Bu tarz haberlerle gündeme geldiğim için çok üzülüyorum” diyerek iddiaları yalanladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler