Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın 20li Yaşlarındaki Acıyı Anlattı

İlgili Postlar

Demet Akalın 20li Yaşlarındaki Acıyı Anlattı

Sosyal medyada her gün yeni bir akım çıkıyor, ünlüler de bu akımlara dahil olmaktan geri kalmıyor. Son günlerde ise 20’li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımı epey bir yaygın. Bu akıma katılanlardan biri de Demet Akalın oldu. Ancak Demet Akalın 20’li yaşlarındaki acıyı anlattı. İşte detaylar;

“Evde Oturanları Asla Kastetmedim”

Pandemi önelemi sebebiyle 17 günlük kapanma dönemi öncesinde, tatil beldelerine koşan insanlarla ilgili “Kimse ‘param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var” ifadelerini kullanmıştı.

49 yaşlarındaki sanatçı, eleştirilerin ardından özür dileyerek “Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı! Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, çok özür” şeklinde açıkladı.

Fatih Ürek Demet Akalın’ı Hedef Aldı

“4 Saatlik Bir Ameliyat Geçirdim”

Ameliyat olduğunu takipçilerine duyuran Demet Akalın paylaştığı  son fotoğrafa, “Dün 4 saatlik bir ameliyat geçirdim. Göğüs ağrılarından kurtaran Aylin hocama teşekkürler” notunu yazarken ünlü popçunun hayranları ise “Geçmiş olsun” dilekleri içeren mesajlar kullandılar.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın 20li Yaşlarındaki Acıyı Anlattı

Akıma dahil olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, herkesin aksine mutlu olduğu andan bir kare paylaşmak yerine yıllar önce yüzü yandığı için hastanede yattığı döneme ait bir fotoğraf paylaştı.

20. yaş gününü kutladığı bir partide mumların patlattığı yanıcı gaz dolu balon sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Demet Akalın, akıma hastanede çekilen bir pozla katılarak “20. yaş günümde uçan balonlardan yanmıştım. Her gün kabukları soyuluyordu suratımın epey acılıydı” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler