Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir'in Kurtulması Ümit'in İfadesine...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir’in Kurtulması Ümit’in İfadesine Kalıyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 95. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fikret, Müjgan’la birlikte Çukurova’dan gitmeye karar verir. Demir, Ümit’in şantaj yaptığını öğrenir. Onunla tartışırken Ümit, merdivenlerden düşer. Demir, ölüme teşebbüs suçundan mahkemeye çıkar. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Demir’in hapisten kurtulması Ümit’in ifadesine kalıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir’in Kurtulması Ümit’in İfadesine Kalıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 95. bölüm 2. fragmanında; Sevda, Fekeli ile buluşup ona Ümit’in öz kızı olduğunu itiraf ediyor. Züleyha Demir’e, Fikret’in onun kardeşi olabileceğini söylüyor. Ümit kendisine geliyor ve kendisine bunu yapanın kim olduğunu söylemeye çalışıyor. Fekeli, Ümit’in yaralanmasında Fikret’den şüpheleniyor. Bunu duyan Fikret, deliye dönüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 95. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1390020786682007558

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 94. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ümit, Züleyha’yı yaralı bir şekilde ölüme terk edemez. Onu alıp, hastaneye yetiştirir. Züleyha, kurtulur. Ancak, bebeğini kaybeder. Herkes, Züleyha’nın geçirdiği kazanın Fikret’in işi olabileceğini düşünür. Fekeli, durumu öğrenince hemen Fikret’i jandarmaya şikayet eder. Aslında onu, Demir’den korumak için yaper.

Fikret, kendisini amcasının şikayet ettiğini öğrenince çok üzülür. Demir, durumu öğrenir öğrenmez karakola koşar ve Fikret’e silah çeker. Fikret ile Demir, gözaltına alınır. Ortalık durulduktan durumun öyle olduğu anlaşıldıktan sonra Demir ile Fikret, serbest bırakılır.

Ama Fikret, amcasını kendisine güvenmediği için affetmez. Şermin, Ümit’in odasına gidip Züleyha hakkında bilgi almayı beklerden eski kocasının ona gönderdiği mektubu görür. Mektubu alıp açar ve Ümit’in ilk isminin Ayla olduğunu öğrenir. Bunu gidip Lütfiye’ye söyler.

Lütfiye, Fikret ile Ümit’in daha önceden sevgili olduğunu öğrenince onun yanına gidip onların ilişkisinden Müjgan’ın haberi olup olmadığını sorar. Ümit, Demir’den aldığı teşekkür çiçeğinden sonra onların evine gider. Onlara teşekkür ettikten sonra onları, yemeğe davet eder.

Demir Züleyha’ya, Ümit’e fazla yüz vermemesini ister. Züleyha, Demir’in neden Ümit’den uzak durmasını istemesini anlayamaz. Demir Sevda’dan, Ümit’le konuşmasını ister. Sevda, gidip Ümit’le konuşur. Ümit, onu kapıdan kovar. Sabah hala onun kapıda olduğun görünce ondan, yapmasını istediklerini yazıp verir.

Sevda, düşünüp taşınır ve kızını kaybetmemek için onun teklifini kabul eder. Ona, bu teklifini kabul ettiğini söyleyemeden Ümit’in, sınırsız izne ayrıldığını öğrenir. Gazeteye, onun anlayacağı bir şekilde ilan verip, teklifini kabul ettiğini anlamasını sağlar. Sevda, Züleyha’ya çiçekler verip ondan Yılmaz’ın mezarına götürmesini sağlar.

Öte taraftan Demir’i, Züleyha’nın her gün Yılmaz’ın mezarına gidip onu unutamadığını ve aslında ondan intikam almak için birlikte olduğu imalarında bulunur. Demir Züleyha’yı, Yılmaz’ın mezarı başında görür. Daha sonra Fekeli’yle buluşup, ondan annesini yıllar geçse de nasıl unutamadığını sorar.

Fikret, Züleyha’yı arayıp görüşmeye ikna eder. Onunla buluştuğunda, Demir’den sadece bir özür beklediğini söyleyip Züleyha’nın elini tutar. Ümit, onların fotoğrafını çeker.

 Bir Zamanlar Çukurova 95. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Ümit Yüzünden Hapse…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler