Ana SayfaDizilerAlev Alev 26. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Cemre Sesini Duyurmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 26. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Cemre Sesini Duyurmaya Çalışıyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Alev Alev, 26. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Güneş, korku içinde gelip annesine, babasını gördüğünü söyler. İskender, annesinin bunu yapabileceğine inanamaz. Kağıt toplayıcı kılığına giren Çelebi, Ozan’ın karşısına çıkıp silahını ona doğrultur. Alev Alev 26. bölm ön izleme yayınlandı. Cemre, sesini duyurmaya çalışıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cemre Sesini Duyurmaya Çalışıyor!

Alev Alev 26. bölüm 2. ön izlemesinde; Cemre, Çelebi’nin yaşadığını öğrendikten sonra dışarı çıkmaya korkuyor. Rüya, onunla konuşup sesini duyurmasını istiyor. Cemre, bir video çekip yayınlıyor.

İşte Alev Alev 26. bölüm 2. ön izleme…

ALEV ALEV 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Gardiyanlar Çelebi’yi, hücresinde asılmış bir vaziyette bulur. Hemen Çelebi, hastaneye kaldırılır. Hülya, Çelebi’nin intihar haberini alıp hastaneye koşar. İskender, abisinin durumunun ağır olduğunu öğrenince çok üzülür. Hülya, ona hiçbir şey belli etmeden Çelebi’nin odasına iki dakikalığına girmek ister.

Ayarladığı doktordan aldığı iğneyi ona yapar. Herkes, Çelebi’nin öldüğünü zanneder. Hülya, oğlunun bir süreliğine kalbinin durmasını sağlayan iğneyi yaptıktan sonra, herkesden onun intihar ettiğini saklar. Hatta, İskender’i onun ölümünden suçlu tutar. İskender’in, vicdan azabı çekmesini sağlar.

Çelebi’nin cenazesi kalkıyor. Hülya onu, bir yerde kapalı tutar. Bu arada, onu yurt dışına kaçırmak için plan yapar. Çiçek, Hülya’nın telefonda konuşmalarını duyup Rüya’nın yanına gider. O kendisiyle görüşmek istemeyince, Cemre’nin yanına gidip Çelebi’nin ölmemiş olabileceğini söyler.

Cemre, Ozan’la birlikte emniyete gidip durumu anlatır. Komiser, Hülya’nın peşine düşer. Hülya, bunu bildiği için onları oyalayıp diğer taraftan Çelebi’yi kaçıracağı tekneye gönderir. Rüya, Ömer’e tanıştıkları yerde sürpriz bir evlenme teklifi hazırlar. Ona evlenme teklifi eder.

İkilinin evlenmeye karar verdiklerini öğrenen Zeyno, gazetecilere haber verip Rüya’nın bir pazarcıyla evleneceğini söyler. Gazeteciler Ömer’in dükkanının önünde onu rencide edecek sorular sorar. İkilinin arası bozulur. Ancak Rüya, Ömer’in gönlünü alıp belediyeye gidip nikah günü alır.

İkilinin düğünü mahallede olur. Seher, Zeyno’dan oğlunun Cemre yüzünden az kalsın öleceğini söyler. Bunu duyan Seher, kalp krizi geçirir. Cemre, onu görmeye gider. Seher Cemre’den, oğlundan uzak durmasını ister. Bu konuşmadan sonra Cemre, Ömer’den uzak durur.

Çelebi, yurt dışına gitmek istemez. Ama annesi ona, başka çaresi olmadığını eğer gitmezse, hapislerde çürüyeceğini söyler. Çelebi, kabul etmek zorunda kalır. Tekneye gidip biner. Kaptandan telefon ister. O vermek istemeyince sadece Cemre’nin sayfasına bakmak ister.

Rüya ile Ömer’in düğününden bir kare yayınlandığını ve orada Ozan’ın yaşadığını görür. Ozan’ın ölmediğini görünce, gitmekten vazgeçip düğünün olduğu yere gider.

 Alev Alev 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Ozan’ı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler