Ana SayfaDizilerTuba Büyüküstün Sefirin Kızı Dizisine Veda Etti

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı Dizisine Veda Etti

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı ‘Sefirin Kızı’ dizisi geçtiğimiz haftalarda final kararı almıştı. Tuba Büyüküstün sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Detaylar haberimizin devamında…

Herkese Teşekkür Ederim

Sefirin Kızı dizisi Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün ile diziye devam etme kararı almıştı. Dizide yaşanan değişikliklerin ardından istenen reytinge ulaşılmaması nedeniyle dizi geçtiğimiz haftalarda final kararı almıştı. Dizi 11 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen 52. bölümüyle final yaparak ekrana veda ediyor.

Tuba Büyüküstün diziye şu sözlerle veda etti “Bu akşam son kez sizinle buluşacağız. Her başlangıç bir sonu beraberinde getirir. Belki de bu yüzdendir yolculuğun nasıl olduğunun önemi. Bu yolda yepyeni tanıştığım, yıllar sonra tekrar buluştuğum, aynı yağmurun altında ıslandığım herkese teşekkür ederim.”

Çok Şey Öğrendim

Dizinin senaristi Eylem Canpolat ise diziye şu cümlelerle veda etti;

“Hiç hesapta yokken girdi hayatıma Sefirin Kızı ailesi ve Bodrum. Birbirimize yuva olduk can olduk. Başımıza gelmeye kalmadı. Ama herkesi elinden gelen için çabaladı ki bence o emek her şeye değer. 1. bölümünden finalimize kadar kamera önünde ve arkasında emeği geçen herkesin ömrüne bereket. İyi ki diyorum. Çok şey öğrendim çok şey yaşadım. Çok dost kazandım. Eski dostlarıma kavuştum. Seyredenlerin gönlüne de bir sıcaklık bırakabildiysek ne mutlu bana. Yeni hikayelerde “görüşmek üzere.”

Sefirin Kızı 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sedat’dan Kaçarken Sancısı Tutuyor!

SEFİRİN KIZI 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Dudu, Güven’in yanında çalışırken Yahya’ya onların ne dolaplar çevirdiğini anlatır. Güven ile Sedat, aralarındaki köstebeğin Dudu olduğunu anlar. Halise, evdeki dinleme cihazlarını yok ettirir. Sancar, hapisten çıkar çıkmaz Mavi ile kızının yanına gidip hasret giderir.

Daha sonra eve gelip annesine, Mavi’nin Melek’i kaçırmadığını, kendisinin onları korumak için bir yere yerleştirdiğini anlatır. Halise, önce kızsa da durumu anladıktan sonra Sancar’la birlikte Mavi ile Melek’in yanına gitmek ister. Dudu, işinden istifa eder.

Sedat, Dudu’yu yemeğe diye götürüp onu bir yere götürüp kapatır. Onun ağzından laf almaya çalışır. Sancar, Dudu’nun Sedat tarafından kaçırıldığını anlayıp Güven’in yanına gider. Güven, Sedat’la anlaştığı gibi ona Sedat’ın yerini söyler.

Sancar, Dudu’yu Sedat’ın elinden kurtarır. Sedat’ı, bagaja atıp emniyete götürür. Bagaja bilerek giren Sedat, oraya takip cihazı yerleştirir. Göz altına alınan Sedat, hastaneye sevk edilmek ister ve oradan da kaçar.

Elvan, evliliğinde kendisinin de hataları olduğunu söyleyip ikili tekrar tanışmış gibi yapıp birlikte olmaya başlar. Zehra, evlendikten sonra Kavruk’u küçümsemeye başlar. Durumu anlayan Kavruk, Zehra’yla konuşup boşanmaya karar verir.

Mavi’nin doğum sancıları tutar. Sedat’ın, hastaneden kaçtığını öğrenen Sancar, hemen Mavi’nin yanına doğru yola çıkar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler