Ana SayfaDizilerSon Yaz 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halil Fatih'i Öldürüp Suçu Selim'in...

İlgili Postlar

Son Yaz 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halil Fatih’i Öldürüp Suçu Selim’in Üzerine Mi Atıyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 19. yeni bölümüyle 21 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akgün, Yağmur’un en sevdiği filmi bulup, ona izletmek için tüm salonu kapatır. Yağmur, Akgün’ün bu sürprizine çok mutlu olur. Son Yaz 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Halil, Fatih’i öldürüp suçu Selim’in üzerine mi atıyor?

Cuma Dizileri 2020

Halil Fatih’i Öldürüp Suçu Selim’in Üzerine Mi Atıyor?

Son Yaz 19. bölü 2. fragmanında; Akgün, Gökhan’ın düzenlediği araba yarışına katılıyor. Fatih, maskeli kişiler tarafından saldırıya uğruyor. Akgün’ün sürdüğü araba kontrolü kaybediyor. Gökhan, Akgün’e tuzak mı kurdu? Polisler, Selim’i göz altına almak için geliyor.

İşte Son Yaz 19. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Akgün, Yağmur’un yaptırdığı DNA testini görüp Gökhan’ın gerçekten abisi olduğunu öğrendikten sonra onu dövüp hastanelik ettiği için çok üzülür. Hemen, Soner ve Ahmet’in yanına gidip durumu anlatır. Ona kendisini affettirmek için alı konulan sevdiği arabasını almak için arkadaşlarıyla birlikte gider.

Gökhan’ın borcundan dolayı tutulan arabayı almak için Akgün hemen bir plan yapar. Soner, Eray ve Ahmet’le birlikte adamın mekanını basıp arabayı ister. Kavgaya tutuşup arabayı alıp abisine götürür ve ondan özür diler. Akgün’den önce Yağmur, onun yanına gidip konuşur.

Onun, yaptıkları için çok pişman olduğunu söyler. Gökhan, Akgün’ün özrünü kabul eder. Akgün, Gökhan’ı mekanına davet eder. Gökhan’da iki kızla birlikte mekana gelir. Kızlardan birinden, Akgün’e yaklaşmasını ister. Bir fotoğraf çekip Yağmur’a gönderip ona teşekkür eder.

Yağmur, Gökhan’ın kendisine gönderdiği fotoğrafta Akgün’ün yanında bir kadın görüp kıskanır ve dönüp gider. Soner, durumu Akgün’e haber verir. Akgün, Yağmur’a ulaşıp onunla konuşur. Yağmur, Akgün’dan ayrılmak istediğini söyler. Selim, Serap’la konuşup yalancı şahitlik etme suçundan ne kadar hapis yatabileceğini ona söyler.

Emel, Serap’ın yanına gidip o gün beraber olduklarını neden Fatih için yalancı şahitlik yaptığını sorar. Serap, Fatih’e yalancı şahitlik yapmaktan vazgeçer. Selim, Fatih’in Halil Sadi’ye çalıştığını bildiği için ona, Soner’i götürür.

Soner, babasının avukatlarının başına neler geldiğini Fatih’e anlatır. Akgün, Gökhan’ın babasını bulmanın peşinde olduğunu anlayıp onun peşine düşmesini sağlar. Gittiği evde Gökhan’nın karşısına çıkıp onun ne yapmaya çalıştığını anladığını söyler. Gökhan, Halil Sadi’yi arayıp Selçuk’u bulacağını, nasıl olsa oğlunun cenazesine geleceğini söyler.

Son Yaz 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! Akgün Yağmur’a Romantik Bir Sürpriz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler