Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Çukur'da Mahsur Kalanlara...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Çukur’da Mahsur Kalanlara Mesaj Gönderiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 38. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Amca Cumali, Şahram’ı çağırır ve Çukur’a saldırmak için onların zayıf anını kollar. Koçovalı kardeşler, amcalarının Erdenetler’den aldığı fabrika, galeri ve kargo şirketini ele geçirir. Yamaç, Efsun’la evlenir. Düğünden dönüşte Şahram, adamlarıyla mahalleyi basar. Çukur 4. sezon 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yamaç, Çukur’da mahsur kalanlara mesaj gönderiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Çukur’da Mahsur Kalanlara Mesaj Gönderiyor!

Çukur 4. sezon 38. bölüm 1. fragmanında; Amca Cumali, Şahram ve adamlarıyla birlikte Çukur’da yaşayan insanları ele geçiriyor. Çukur’u kapatıp on beş gün içinde herkesin orayı terk etmesini istiyor. Amca Cumali, Çukur’u yıkmayı planlarken Yamaç, mahsur kalanlara mesaj iletiyor. Onlara, güzel günler göreceklerini söylüyor.

İşte Çukur 4. sezon 38. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Amca Cumali, helikopterle kaçıp gizli bir eve yerleşir. Şahram’ı çağırıp onlardan intikam almak için zaman kollar. Onların, kendisini korkup kaçtığını zannetmelerini ister. Hiç ummadıkları bir anda karşılarına çıkıp onlardan intikam almayı bekler.

Yamaç, ağabeylerini kahvede toplar. Onlara, Kulkan’ın videosunu tekrar izletir. Bundan sonra Çukur’da, silah ticareti yapmalarına gerek olmayacağını, artık kan dökülmeyeceğini söyler. Erdenet’lerin ve Baykal’ın mallarının üzerine çöken amcalarından o şirketleri geri almak için harekete geçirler.

Bir kimya fabrikası, kargo şirketi ve Baykal’ın galerisini bulup oraları geri alırlar. Çukur’da yaşayanları oraya işçi olarak yerleştirirler. Sultan, Efsun’dan gizli Masal’ı sever. Efsun bilse de sesini çıkarmaz. Sultan, bir tencere yemek yapıp oğullarının olduğu eve gider.

Yamaç, annesini masaya buyur eder. Efsun, Sultan’ın masaya oturmasına karşı çıkmaz. Ayşe, kızının ölümünü unutamaz. Vaktini hep yatakta geçirir. Yamaç, Efsun’a yüzük alıp evlenme teklif eder. Ona bir düğün hazırlar. Tüm aile Efsun ile Yamaç’ın düğününde eski günlerdeki gibi bir araya gelip eğlenirler.

Yasmin, hamile olduğunu anlayıp Akın’a baba olacağının müjdesini verir. Akın, amcasının düğününde herkese baba olacağını açıklar. Kardeşler halay çekip eğlenir. Düğün bittikten sonra herkes evlerine dağılır.

Yamaç, Efsun da yanındayken arabasıyla silahlı saldırıya uğrar. Hemen Efsun’u arabadan indirip diğer kadın ve çocuklarla birlikte emniyetli bir eve yerleştirir. Daha sonra kardeşlerin karşısına Şahram ve adamları çıkar. Şahram, Koçovalı kardeşlerin gözü önünde Salim’i vurup öldürür.

Çukur 4. Sezon 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahram’ın Baskını Kanlı Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler