Ana SayfaDizilerSon Yaz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Gökhan'ın Babasını Kaçırmasına Engel...

İlgili Postlar

Son Yaz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Gökhan’ın Babasını Kaçırmasına Engel Olamıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yağmur ile Kaan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Gökhan, Yağmur’u hastaneden kaçırıyor. Onun karşılığında Selçuk’u istiyor. Selçuk, Yağmur’u alıp kendisi teslim oluyor. Akgün Gökhan’ın, babasını kaçırmasına engel olamıyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Gökhan’ın Babasını Kaçırmasına Engel Olamıyor!

Son Yaz 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akgün, Yağmur’un kaza yaptığını anlayınca hemen kaza yerine gidiyor. Oraya vardığında Yağmur’un Kaan’la birlikte yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. Selim, rüşvet alma suçundan sorguya alınıyor. Metin, o parayı babasından aldığını Selim’in bir alakasının olmadığına dair ifade veriyor.

SON YAZ 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, soruşturma bitene kadar görevinden alınıyor. Karakoldan çıkınca Akgün’den, Yağmur’un kaza yapıp hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. İç kana geçiren Yağmur, ameliyata alınıyor ve ameliyatı başarılı geçiyor. Kaan ise, başından yaralanıyor ve beyin kanaması geçiriyor.

Serap, oğlunun hayati tehlikesi olduğunu öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Canan onu, zor sakinleştiriyor. Gökhan, hastaneden ayrılmıyor. Önce Kaan’ı konuşmaması için öldürmeye çalışıyor. Ama hemşireye yakalanınca Yağmur’un odasının boşalmasını bekliyor.

Yağmur’un, hatırlamadığını anlayıp olanları hatırlaması için onu kaza yerine götürüyor. Oda, hatırlamak için gidiyor. Kaan’ın, Fatih’i dövenin Gökhan olduğunu söylediğini hatırlıyor. Gökhan, Yağmur’u alıp kaçırıyor. Akgün, yarış yapılan yere gidip güvenlik kameralarından arabasını sabote edenin Gökhan olduğunu görüyor.

Üzerine Gökhan arıyor ve Selçuk’u getirirse Yağmur’u vereceğini söylüyor. Bu durumdan Selim’in de haberi oluyor ve emniyeti kızının bulunması için seferber ediyor. Akgün, Selim’den habersiz babasıyla buluşup durumu anlatıyor.

Selçuk, kendisini koruyan polisi etkisiz hale getirip oradan kaçıyor. Akgün’ü, bayıltıp Gökhan’ın elinden Yağmur’u kurtarmaya tek başına gidiyor. Selim, Akgün’ü baygın bir şekilde buluyor. Birlikte Gökhan’ın Yağmur’u tuttuğu yere doğru gidiyor.

Selçuk, Yağmur’u onun elinden kurtarıp kendi geldiği arabaya binip uzaklaşmasını bekliyor. Daha sonra Gökhan’a teslim oluyor. O sırada Selim, Akgün ve Soner oraya yetişiyor. İki taraf arasına silahlı çatışma oluyor. Akgün, kendisini ateşin ortasına atıyor. Ama Gökhan, Selçuk’u arabaya bindirip oradan uzaklaştırıyor.

Son Yaz 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yağmur Kaza Şokunda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler