Ana SayfaDizilerSon Yaz 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yağmur Kaza Şokunda!

İlgili Postlar

Son Yaz 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yağmur Kaza Şokunda!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 20. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akgün, Yağmur’un kaza yaptığını duyup hemen yanına gider. Kaan ile Yağmur, hastaneye kaldırılır. Gökhan, konuşmaması için Kaan’ı öldürmeye çalışır. Yağmur, Kaan’ın söylediklerini hatırlar. Son Yaz 20. bölüm ön izleme yayınlandı. Yağmur kaza şokunda, Akgün’le evli olduğunu ve çocuklarının olduğunu görüyor.

Cuma Dizileri 2020

Yağmur Kaza Şokunda!

Son Yaz 20. bölüm ön izlemesinde; Yağmur, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Kazanın şokuyla Yağmur, Akgün’le evlendiğini ve çocuklarının olduğunu, eşiyle birlikte babasının yanına geldiğini görüyor.

İşte Son Yaz 20. bölüm ön izlemesi…

SON YAZ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Akgün, yıllar sonra ilk kez doğum gününün kutlandığı için çok mutlu olur. Bayram günü Selim, Akgün’ü yanına çağırır. Akgün, onun kendisinin Yağmur’la ilişkisinin devam ettiğini öğrenip uyarmasından korkar.

Selim, Akgün’ü alıp bir camiye götürür. Onu babasıyla görüştürür. Babası Akgün’e, öğütler verir ve onu Gökhan’a güvenmemesi konusunda uyarır. Gökhan, Yağmur’u yanına çağırıp konuşur. Akgün’ü kırdığı için üzgün olduğunu, onunla kendisini barıştırmasını ister.

Yağmur, Gökhan’a güvenip onları bir araya getirir. Akgün, katılacağı araba yarışında bineceği arabayı ona emanet eder. Gökhan, onun yarışacağı arabayı değil bindiği arabayı sabote eder. Fatih, Halil’in emriyle Gökhan tarafından darp edilir.

Kaan, Fatih’i darp eden kişiyi görür. Ancak onun Akgün’ün abisi olduğunu daha sonradan öğrenir. Öğrenir öğrenmez Yağmur’u arar. Yağmur, Akgün’ün yarışı başladığı için telefona cevap veremez.

Metin, babasından aldığı paraları Selim’le kaldığı eve götürür. Zaten bunu isteyen babası Selim’i tutuklatmak için hemen şikayet eder. Yağmur, Akgün’ün başına bir şey gelmesinden korkup yarışı nefesini keserek izler.

Akgün, yarışı kazanır. Kaan, arkadaşının çektiği fotoğraflarından Gökhan’ı tanır. Yağmur’a ulaşıp, onunla görüşmek istediğini söyler. Yağmur, Akgün’ü arayıp onun arabasını aldığını bir yere gitmek zorunda olduğunu söyler.

Akgün, Gökhan’ın annesinin yarım hikayesini tamamlar. Gökhan, onun ölmesini istemediği için kendi arabasıyla onu götürmek ister. Ama Akgün’ün arabasını Yağmur’un aldığını öğrenince kala kalır.

Yağmur, Gökhan’ın Fatih’i darp ettiğini söylemek için arar. O sırada arabanın fireni tutmaz ve Kaan’la birlikte kaza yaparlar. Polislerle birlikte savcı gelip Selim’i, rüşvet almakla suçlayıp göz altına alır. Metin, evde buldukları paraların kendisine ait olduğunu söylese de kar etmez.

Son Yaz 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yağmur Gökhan’ı İfşa Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler