Ana SayfaDizilerKefaret 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sude'nin Gitmesine Engel Olabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kefaret 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sude’nin Gitmesine Engel Olabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 28. yeni bölümüyle 30 mayıs pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan, Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılır. Ayşe, yeminini bozup Sude’ye, babaannesi olduğunu söyler. Sinan, Mehdi’nin adamlarının elinden kurtulur. Zeynep, Münevver’in boş konuşmalarına artık son vermesini ister. Kefaret 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sude’nin gitmesine engel olabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sude’nin Gitmesine Engel Olabilecek Mi?

Kefaret 28. bölüm 2. fragmanında; Selena, Suda’yi götürmek için hazırlanıyor. Meltem Alp’e, aşık oluyor. Onu takip edip başka bir kadınla görüyor ve kıskançlık krizlerine giriyor. Zeynep, hep kötülerin kazanmasına isyan ediyor. Arzu, gidecek yeri kalmayınca yine Ahmet’in kapısını çalıyor.

İşte Kefaret 28. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Sude, kendisine gelince Selana’ya kötü davranır. Selana, onu kendisine karşı doldurduğunu düşünüp Zeynep’in bir daha hastaneye gelmesini istemez. Sinan ile Emre, Amerika’da 500 kişiyi dolandırmaktan aranan Ali’yi alıp yeni atanan amirlerine teslim eder.

Ali’yi Amerikan polisine teslim etmek Emre ile Sinan’a düşer. Onu Amerikan polisine teslim ederken fotoğraflarını çekip basında yayımlanmasını sağlarlar. Mehdi, Sinan’ın evini basar. Zeynep, çocuklarla birlikte Kadir’in evine sığınır. Münevver, Ayşe hanımı istemez.

Sürekli onu kıracak kelimeler konuşur. Ayşe, verdiği yemini bozamadığı için üzüntüden beyin kanaması geçirir. Ahmet, onun ameliyatıyla bizzat ilgilenir. Meltem, Alp’i her aradığında onun Zeynep’in yanında olmasından rahatsız olur. Zeynep’in yanına gidip ona yeni kreşinde iş teklif eder.

Şule, Arzu’yu bulur ve kaçak hayat sürmeye başlarlar. Ahmet, Arzu’ya ulaşamaz. Selena, bir gün sonra Sude’yle Amerika’ya gitmeye hazırlanır. Zeynep, Ayşe’nın sakladığı mektubu alıp çantasına koyar. Bir fırsatını bulup Selena’nın çantasından pasaportları alır.

Sinan, görevine döner. Ancak, yeni amiri onun bir süre kimseye belli etmemesini ister. Kadir, durakta Sinan’a iş verir. Sinan, taksi şoförlüğü yapmaya başlar. Mehdi’nin adamları Sinan’ı ele geçirmek için fırsat kollar. Sonunda müşteri gibi taksiye binen Mehdi’nin adamı Sinan’a silah çekip onu götürür.

Zeynep, Ayşe’nin yanına gidip Sude’ye gerçeklerin söylemesini ister. Ayşe, aslında Sabri’nin öz annesidir. Yasak ilişkiden olduğu için büyük bir yemin etmiştir ve kendi öz çocuğunun dadısı olarak hayatını sürmüştür. Sude, Ayşe’nin yanına gelir.

 Kefaret 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Sude’ye Babaannesi Olduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler