Ana SayfaDizilerMaraşlı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur İle Maraşlı Tekrar Birlikte Oluyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur İle Maraşlı Tekrar Birlikte Oluyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maraşlı, 20. yeni bölümüyle 31 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Maraşlı, hapishanede tanıştığı kişi sayesinde serbest kalır. Çıkar çıkmaz Mahur’u savcı Tolga ile birlikte görür. Savaş, savcıya saldırı düzenler. Maraşlı, savcının hayatını kurtarır. Mahur, hapisten çıktığını öğrenen Maraşlı’yı bulur. Maraşlı 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahur ile Maraşlı, tekrar birlikte oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur İle Maraşlı Tekrar Birlikte Oluyor!

Maraşlı 20. bölüm 1. fragmanında; Maraşlı ile Mahur, aylar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor. Mahur Maraşlı’ya, onu görmek için kaç kez hapishaneye geldiğini ve kendisiyle görüşmediğini söylüyor. Oda, kendisini unutmasını istediğini söyleyip Mahur’a sarılıyor. Mahur, Maraşlı’nın aslında kim olduğunu öğrenince ne yapacak?

İşte Maraşlı 20. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1398004862458204163

 

MARAŞLI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

İlhan ile Aziz’in ölümü, Maraşlı’nın üzerine kalır. Maraşlı, hapse atılır. Mahur, Maraşlı’nın babası ile abisini öldürdüğüne inanmaz. Onu görmek için, hapishaneye gider. Ama Maraşlı Mahur’a, kendisini bırakmasını ve hayatına devam etmesini ister.

Maraşlı, hapishanede birinin hayatını kurtarır. Oda, Maraşlı’nın masum olduğunu anlayıp, ölmek üzere olan birini bulup suçu üstlenmesini ister. Böyle olunca Maraşlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Maraşlı’nın asıl ismi Mehmet İnce’dir. Kızının hastalanmasına neden olan saldırıdan sonra kendisini, Hilal’den öldü göstermesini ister. Türel ailesine sızmak için Maraşlı, rolüne çalışır. Özellikle Türel ailesinin kızı Mahur’u, etkilemek için çalışır.

Ama daha sonra Mahur’a gerçekten aşık olur. Necati, intihar girişiminden sonra aklını kaybeder ve akıl hastanesinde yatar. Hapisten çıktıktan sonra Maraşlı, Necati’nin yanına gider. Ondan saldırıyla ilgili sadece Hurdacı diye birinin adını öğrenir.

Hurdacı, Savaş’ın kara parasını aklayan kişidir. Maraşlı, Mahur’u savcıyla birlikte görüp onun kendisinden vazgeçtiğini düşünür. Onu savcıyla buluştuğu restoranın önünde beklerken birilerin orayı gözlediğini görür ve bekler.

Tolga ile Mahur, restorandan çıktıktan sonra tam arabalarına binecekleri sırada silahlı saldırıya uğrarlar. Ama Maraşlı, adamları vurup savcıyı ve Mahur’un hayatını kurtarır. Mahur, Maraşlı’yı görür. Ama onun hapiste olduğunu bildiği için ihtimal vermez.

Halası Mahur’dan, Maraşlı’nın hapisten çıktığını saklar. Ama Mahur, bunu Behiye’den öğrenir. Hemen, Maraşlı’yı bulmak için onun avukatını bulur. Onun adresine gidip avukattan Maraşlı’yı sorar. Oda, onun nerede olduğunu bilmediğini söyler.

Maraşlı’yı hapisten kurtaran kişi çok hasta olduğu için, tüm gücünü ona bırakmak istediğini söyler. Karşılığında ona kızına düzenlenen saldırının faillerini bulacağını söyler. Onlar bahçede konuşurken Maraşlı, Mahur’u görür ve hemen ona seslenir.

Maraşlı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı’yı Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler