Ana SayfaDizilerMaraşlı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı'yı Buluyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı’yı Buluyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maraşlı, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı, hapishanede tanıştığı kişi sayesinde serbest kalıyor. Çıkar çıkmaz Mahur’u savcı Tolga ile birlikte görüyor. Savaş, savcıya saldırı düzenliyor. Maraşlı, savcının hayatını kurtarıyor. Mahur, hapisten çıktığını öğrenen Maraşlı’yı buluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Maraşlı’yı Buluyor!

Maraşlı 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlhan ile Aziz’in ölümü, Maraşlı’nın üzerine kalıyor. Maraşlı, hapse atılıyor. Mahur, Maraşlı’nın babası ile abisini öldürdüğüne inanmıyor. Onu görmek için, hapishaneye gidiyor. Ama Maraşlı Mahur’a, kendisini bırakmasını ve hayatına devam etmesini istiyor.

MARAŞLI 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı, hapishanede birinin hayatını kurtarıyor. Oda, Maraşlı’nın masum olduğunu anlayıp, ölmek üzere olan birini bulup suçu üstlenmesini istiyor. Böyle olunca Maraşlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

Maraşlı’nın asıl ismi Mehmet İnce’dir. Kızının hastalanmasına neden olan saldırıdan sonra kendisini, Hilal’den öldü göstermesini istiyor. Türel ailesine sızmak için Maraşlı, rolüne çalışıyor. Özellikle Türel ailesinin kızı Mahur’u, etkilemek için çalışıyor.

Ama daha sonra Mahur’a gerçekten aşık oluyor. Necati, intihar girişiminden sonra aklını kaybediyor ve akıl hastanesinde yatıyor. Hapisten çıktıktan sonra Maraşlı, Necati’nin yanına gidiyor. Ondan saldırıyla ilgili sadece Hurdacı diye birinin adını öğreniyor.

Hurdacı, Savaş’ın kara parasını aklayan kişidir. Maraşlı, Mahur’u savcıyla birlikte görüp onun kendisinden vazgeçtiğini düşünüyor. Onu savcıyla buluştuğu restoranın önünde beklerken birilerin orayı gözlediğini görüyor ve bekliyor.

Tolga ile Mahur, restorandan çıktıktan sonra tam arabalarına binecekleri sırada silahlı saldırıya uğruyorlar. Ama Maraşlı, adamları vurup savcıyı ve Mahur’un hayatını kurtarıyor. Mahur, Maraşlı’yı görüyor. Ama onun hapiste olduğunu bildiği için ihtimal vermiyor.

Halası Mahur’dan, Maraşlı’nın hapisten çıktığını saklıyor. Ama Mahur, bunu Behiye’den öğreniyor. Hemen, Maraşlı’yı bulmak için onun avukatını buluyor. Onun adresine gidip avukattan Maraşlı’yı soruyor. Oda, onun nerede olduğunu bilmediğini söylüyor.

Maraşlı’yı hapisten kurtaran kişi çok hasta olduğu için, tüm gücünü ona bırakmak istediğini söylüyor. Karşılığında ona kızına düzenlenen saldırının faillerini bulacağını söylüyor. Onlar bahçede konuşurken Maraşlı, Mahur’u görüyor ve hemen ona sesleniyor.

 Maraşlı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet İnce’nin Sırrı Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler