Ana SayfaDizilerMasumiyet Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Ela'yı Katledenler Cezasını Buldu!

İlgili Postlar

Masumiyet Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Ela’yı Katledenler Cezasını Buldu!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Masumiyet, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde, İlker, Ela’yı evlenmeye ikna ediyor. Timur, İlker’den çek alıp kızının onunla evlenmesine razı oluyor. Ama çeki karşılıksız çıkıyor. Mahkeme görülüyor ve İlker tutuklanıyor. Suça iştirak eden Banu ve Beril’de tutuklanıyor. Ela’yı, katledenler cezasını buluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ela’yı Katledenler Cezasını Buldu!

Masumiyet dizisi final bölümüyle ekrana veda etti. Dizi, aslında, bir kaç bölüm daha devam edebilirdi. Dizi öyle bir final bölümü yaptı ki, izleyenler olayı çözmek için yoruldu. Ela’nın, darp edip yola atıldığı geceyi; Harun, Beril, Cenk, Hale, Umut, İsmail ve Banu’nun bildiği ortaya çıkıyor.

MASUMİYET 13. BÖLÜM FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

İlker’in, Ela’ya evlenme teklif etmesinden sonra Bahar, onun  üzerine evi kilitleyip emniyete gidiyor. Timur, İlker’le görüşüp ondan kızını onunla evlendirmek karşılığında büyük bir miktarda çek alıyor.

İlker Timur’a çeki, vadeli bir şekilde veriyor. Ela’yı, annesinden gizli evinde buluşturuyor. Ela, İlker’in evlenme teklifini kabul etmiyor. Babasının baskısıyla gidip tekrar yüzüğü parmağına takıyor.

Bahar Handan’ın, Bianu’dan değerli hediyeler alıp ailesini sattığını öğreniyor. Umut, suçsuz olduğunu ancak mahkemede anlatıyor. Oraya sadece Ela’yı, merak ettiği için gittiği söylüyor. Beril, her şeyi İsmail ile planlayıp yaralama suçunu Umut’a attıklarını itiraf ediyor.

Bir tekneye gidip İlker ile nikahlanıyor. Harun, kızının hasta olduğunu anlayıp onu kliniğe götürmek zorunda kalıyor. İrem, İlker’in Ela ile evlendiğini öğrenip, kız kardeşini arıyor ve onu Cenk’le aldattığını söylüyor.

Ela ve ailesi mahkemeye çıkıyor. Harun, tüm itiraflarını yapıyor. Umut, sadece onu takip ettiğini söylüyor. Harun, Banu’nun oradaki tüm kanı temizleyip kameraya aldığını ispat ediyor. Bu kadar itiraftan sonra İlker’de büyük bir itirafta bulunuyor.

Umut’un suçsuz olduğu anlaşılıyor. Cenk, fırsat bilip tüm şirketi soyup yurt dışına kaçıyor. İlker, İsmail, Beril ve Banu tutuklanıyor. Ela, İlker’in tutuklanıp gitmesini izliyor ve sonrasında Hale’ye yüzüğünü verip gidiyor. Hale, mahkemede suçu üstleniyor. Ancak hakim buna kabul etmiyor.

 Masumiyet 13. Bölüm Final Fragmanı Yayında! İlker İle Ela Gizlice Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler