Ana SayfaDizilerCam Tavanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show Tv’nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımcılığını OJO Pictures’ın üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor. Cam Tavanlar dizisinin senaryosunu ise Meriç Acemi kaleme aldı. Son olarak Çukur dizisinde yer alan Kubilay Aka, Cam Tavanlar dizisinde ilk kez başrolde yer alıyor. Cam Tavanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Bensu Soral Kimdir?

Kubilay Aka kimdir?

Cam Tavanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Cam Tavanlar dizisi, merakla beklenen ilk bölümüyle 9 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan Cam Tavanlar, eğer reytinglerde başarılı olursa kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor.

İşte Cam Tavanlar 1. bölüm tanıtımı…

 

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerini Kubilay Aka ile Bensu Soral’ın paylaştığı Cam Tavanlar dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça tanıdık isimler yer alıyor. En Son Babalar Duyar, dizisinden tanıdığımız Hatice Aslan ile birlikte Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nilüfer karakterine hayat veren Ayten Soykök dizide yer alıyor.

Ayrıca, Çukur dizisinde Timsah Celil karakterini canlandıran Ahmet Melih Yılmaz, Yeni Hayat dizisinde Bekir karakteri ile adını duyuran Aziz Caner İnan ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen karakterlerinden, Alper Kut da Cam Tavanlar dizisinde yer alıyor.

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU!

Yayınlanan ilk fragmanda dizinin ismiyle ilgili olarak, bir şirkette çalışan kadını canlandıran Bensu Soral’in merdivenlerden çıkarken, erkek çalışanı canlandıran Kubilay Aka’yla, asansöre bindiği anlar yer alıyor. Senarist Meriç Acemi’nin alt metninde kadın haklarını ve kadının toplumdaki yerini sorguladığı dizi adını, sosyal ve iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliğine verilen isim olan ‘cam tavan’dan alıyor.

Dizide kadınların özellikle iş hayatında karşılaştığı cam tavanlar, yani onların karşılaştığı engeller gözler önüne sunulacak.

En son İçeride dizisinde yer alan Bensu Soral, Cam Tavanlar dizisinde Çukur dizisinde ölerek ayrılan Celesun karakterini canladıran Kubilay Aka ile, dizinin baş rollerini paylaşıyor. Show Tv’nin yeni bomba dizisi Cam Tavanlar, 9 haziran çarşamba günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluşacak.

Cam Tavanlar Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler